Interim KAM till CS jobb

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 24 maj 2017
Stängs
den 30 juni 2017
Anställningsform
Vikariat
Sysselsättning
Heltid

Vi erbjuder

Du får möjlighet att arbeta med välkända varumärken och tjänster, drivna och kompetenta medarbetare. Ett sammansvetsat team med en stark säljkultur som smittar och en vilja att hela tiden utveckla sig själva och erbjudandet. Du kommer till ett företag som har en ”let’s try it”-attityd och ligger i den absoluta framkanten när det gäller digital media.

Vi kan lova dig ett roligt och utvecklande jobb som även innebär löpande utbildningsprogram inom organisationen.

Om rollen 

Till vårt affärsområde CS Jobb med totalt fem personer söker vi nu en interim KAM som ska ansvara för några av våra allra viktigaste kunder och bearbeta några stora företag som vi idag inte hinner med. Ditt uppdrag blir att med hjälp av våra olika kanaler och tjänster se till att dina kunder hittar rätt medarbetare och stärker sin attraktionskraft som arbetsgivare. Rollen ställer stora krav på att förstå kundens behov av kompetens och kunna matcha det med en optimal lösning via IDGs B2B-varumärken och kanaler. Uppdraget är på minst 6 månader med god chans till förlängning eller anställning därefter om du vill.

I din portfölj finns bland annat platsannonsering på Computer Swedens jobbsajt (csjobb.se) nyhetsbrev, mailutskick, mobilannonsering, desktop annonsering, content marketing, event och alla datadriva möjligheter att hitta dina kunders kandidater du kan önska dig. Läs mer här: www.csjobb.se

Vi vill att Du som söker:

- Älskar försäljning

- Har god kunskap om digital marknadsföring och digitala kanaler

- Lockas av möjligheten att få göra affärer på daglig basis

- Har god erfarenhet av media, it eller HR

- Är en passionerad lagspelare som gärna delar med dig av din kunskap

- Har ett inre driv och tycker om att hantera ”frihet under ansvar”

- Jobbar mycket strukturerat, är idérik och framförallt envis.

- Är positiv, målorienterad, och drivs av utmaningar

- Är en duktig relationsbyggare som trivs i högt tempo

Ansök redan idag

Din ansökan i form av CV och ett personligt brev skickas omgående till bjorn.lorentzi@media720.se. Märk din ansökan ”Interim KAM IDG”.
Har du kompletterande frågor kontaktar du Björn på 08-554 205 41.