CGI

Recruitment Specialist, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 29 maj 2017
Stängs
den 4 juli 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en av Sverige ledande IT-leverantörer med 4000 anställda på ett 30-tal orter i Sverige. CGI har en hög tillväxttakt och stort fokus på rekrytering och vi behöver nu stärka upp vårt svenska rekryteringsteam med ytterligare en Rekryteringsspecialist.

Drivs du av att hitta talanger och vill jobba på ett lönsamt, innovativt företag inom IT som för tredje året i rad har fått certifieringen Top Employer? Då är det dig vi söker!

I rollen som rekryteringsspecialist kommer du att jobba tillsammans med ledarna genom hela rekryteringsprocessen. Rollen innebär att stötta ledarna och HR Business Partner i Work Force Plan-arbetet och att vara en rådgivande partner för rekryteringsstrategier och employer branding-aktiviteter.

Du kommer att ha en nära dialog med ledarna och kommer att ansvara för att aktivt söka efter kandidater för specifika rekryteringar, ansvara för annonspublicering och valet av kanaler att synas i, supportera ledarna genom hela rekryteringsprocessen och i systemfrågor, ta fram anställningsavtal, m.m. I vissa fall är du även involverad i intervjuer, bedömningar och tester av/på kandidater.

I rollen som rekryteringsspecialist kommer du att ingå i vårt svenska rekryteringsteam och tillhöra den nordiska HR-organisationen.Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av rekrytering, exempelvis från en roll som researcher på ett rekryteringsföretag eller från en intern rekryteringsorganisation. Du har en akademisk examen inom PA eller motsvarande.

Då rollen innebär daglig kontakt/kommunikation med ledare, kollegor och kandidater på svenska och engelska, är det ett krav att du är flytande i svenska och engelska både i tal och skrift.

Erfarenhet från rekrytering inom IT-branschen är meriterande samt erfarenhet av employer branding.

Du gillar kombinationen av att jobba både strategiskt och operativt, och bör trivas i en rådgivande roll där administration är en naturlig del av arbetet. Du trivs i en föränderlig miljö med högt tempo. Som person är du driven, social, strukturerad och noggrann.

För mer information, kontakta gärna:
Sara Stjernberg, 070-870 28 99.


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Human Resources
  • Interviewing
  • Recruiting/Staffing
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb