Euromaster förstärker IT-teamet med en affärsutvecklare

Rekryterare
Euromaster AB
Plats
Hallands län, Varberg
Annonserat
den 29 maj 2017
Stängs
den 26 juni 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Euromaster, som är en del av Michelinkoncernen, är Europas största däckkedja med över 2000 försäljningsställen i 15 länder. I Sverige har Euromaster över 65 egna verkstäder och 43 samarbetspartners från Gällivare i norr till Trelleborg i söder, samt en egen regummeringsfabrik. Vi är drygt 450 anställda och omsätter över 1 MDR SEK. Läs mer på www.euromaster.se

 

Välkommen till Euromasters IT-avdelning som spindeln i nätet mellan IT och verksamheten! Det är vi som ansvarar för den dagliga driften och utvecklingen av våra system.

Vi vill nu stärka vårt team med en Affärsutvecklare med framåtanda. Du hjälper oss att förverkliga affärsstrategin genom rätt IT arkitektur.

 

Arbetsbeskrivning

Rollen kommer framförallt att innebära att vara spindeln i nätet mellan affärsutveckling och IT såväl internt som externt med en internationell touch. Fokus kommer att vara mot att översätta verksamhetens behov till systemkrav för att maximera affärsnyttan. För att lyckas i tjänsten behöver du kunna stödja och samordna verksamhetens drivkrafter, processer och information för att säkra länkarna mot organisationens övergripande mål och vision. Du har förmågan att kunna skapa ett tillstånd där verksamheten snabbt kan svara mot nya omvärldskrav och utifrån IT-strategin koppla till verksamhetens strategier.

 

Vem är du?

Vi söker dig som är en äkta expert på verksamhetssystem. Du tycker det är spännande och utmanade att optimera ett system och utforska vilka möjligheter som finns för olika ändamål. Du ser på förändring som en del i vardagen och ser möjligheterna i det. Din personlighet är präglad av tålamod, nyfikenhet, framåtanda och energi. Du har en mycket god förmåga att lyssna och kommunicera på ett pedagogiskt sätt. Du har helikopterseende, är snabb i tanken och kan driva även vid motgång.

Du har relevant högskoleutbildning, kanske systemvetare eller motsvarande. Sannolikt har du en bakgrund som kravställare, arkitekt eller IT-ekonom. Erfarenhet av change management, integrationsstrategier och ERP gärna SAP. Du behärskar mycket god engelska och svenska i tal och skrift. Placering vid kontoret i Varberg. Vissa resor internationellt förekommer. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten.

 

Vi erbjuder

En möjlighet att få utvecklas i ett framgångsrikt företag där vi främjar innovationsförmåga, framåtanda och kundens värde. Du blir del i ett härligt team där du får ett stort ansvar och möjlighet att påverka.

Det finns stora möjligheter till karriärutveckling såväl nationellt som internationellt.

 

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Euromaster med Experis, ett företag inom Manpower Group, med lång erfarenhet av kompetensförsörjning och rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken.

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Angela Ekelöf tel. 0340-664271, angela.ekelof@se.experis.com. Du hittar mig också på Linked-in: https://www.linkedin.com/pub/angela-ekelöf/31/b10/43.

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast, dock senast 25 juni.

Alla ansökningar behandlas självklart konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb