Service Level Manager/Tjänsteansvarig

Plats
Stockholms län
Annonserat
den 30 maj 2017
Stängs
den 4 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Gruppen Förvaltningsstyrning Infrastruktur arbetar med outsourcade IT-drifttjänster och ansvarar för förvaltning och utveckling av IT-drift- och kommunikationstjänster. Till IT inom Länsförsäkringar AB söker vi nu en service level manager/tjänsteansvarig till förvaltningsobjektet Applikationsdrift.


Om jobbet

Som service level manager (SML)/ tjänsteansvarig arbetar du som gränssnitt mot verksamheten och är ansvarig för att sammanställa och specificera verksamhetens krav. Du fungerar som funktionell expert och kravställare på externa driftleverantörer.

I rollen ingår bland annat att:

  • säkerställa att krav är beredda och detaljerade i enlighet med gällande riktlinjer
  • följa upp leveranser och bedöma leveranskvalité
  • operativt leda och samverka med underleverantörer av IT-drift och förvaltningar.
  • säkerställa att förvaltningsspecifikation och förvaltningsplan tas fram
  • sammanställa och rapportera beställda ärenden och fakturerade kostnader för beställningar, kopplat mot budget för IT-komponenterna


Vem är du?

Som person har du god förståelse för såväl IT- som verksamhetsfrågor. Du är en erfaren kravhanterarare som kan fånga förvaltningarnas behov och omvandla dem till dokumenterade krav. Viktigt att du har erfarenhet av att arbetat i processorienterade organisationer som tillämpar ett agilt arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med outsourcade IT. 

Du är strukturerad och noggrann som person med god analytisk förmåga som har förståelse för komplexa flöden och beroendesamband. Stort fokus på problemlösning och har förmåga att kommunicera på ett pedagogiskt och tydligt sätt. Du bidrar och samarbetar väl med kollegor och samarbetspartners.

Vidare vill vi att du har god erfarenhet av ekonomisk uppföljning och rapportering samt erfarenhet av IT leveranser. Erfarenhet av att jobba med leverantörsstyrning och infrastrukturkunskaper är meriterande. Vi ser gärna att du är utbildad systemvetare eller har annan högskoleutbildning inom systemutvecklingsområde. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.


Om oss

IT inom Länsförsäkringar AB har en mycket central roll för hela Länsförsäkringars verksamhet och ansvarar för utveckling och drift av länsförsäkringsgruppens IT-miljö. Det är ett av våra viktigaste verksamhetsområden och har en viktig roll i hela bank- och försäkringsaffären. IT är en egen enhet där CIO ingår i koncernledningen.

Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.


Låter det spännande?

I denna rekrytering samarbetar Länsförsäkringar AB med Experis IT. Frågor om tjänsten besvaras av Lena Wassén, rekryteringskonsult på Experis IT, 08-508 859 02, lena.wassen@se.experis.com. Du söker tjänsten genom att registrera ditt CV på www.experis.se och koppla mot tjänsten.

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.


Länsförsäkringar - en unik arbetsgivare

Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag. Välkommen till en bank- och försäkringsgrupp som inte är riktigt som alla andra.

Läs mer om Länsförsäkringar AB med dotterbolag
http://www.lansforsakringar.se/om-oss/om-lansforsakringsgruppen/lansforsakringar-ab/

Liknande jobb

Liknande jobb