Sogeti Sverige AB

Kvalitetsansvarig till större kund i Stockholm

Plats
Sverige
Annonserat
den 1 juni 2017
Stängs
den 30 juni 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Just nu söker vi en person som kan agera operationell kvalitetsansvarig hos en av våra större kunder i Stockholm.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Koordinera och ha övergripande QA ansvar för återkommande releaser
  • Coacha och driva utvecklingen av Test & Kvalitet hos kunden i samråd med nära kollegor
  • Rapportera progress och status till styrgrupp
  • Driva på diverse effektiviseringsinitiativ och releaser

Som person gillar du att få saker att hända, du står upp för kvalitét och att driva saker mot gemensamma uppsatta mål. Du är kommunikativ och drivande med en förmåga att motivera och förklara dina beslut och initiativ.

Erfarenhet: minimum 6 års erfarenhet inom kvalitetsområdet!
Svenska och engelska är ett krav

Låter det intressant, återkom till mig, Maja 070 263 45 95, för ett kortare samtal så berättar jag mer om denna möjlighet eller ansök med CV eller LinkedIn- profil

”Vi är störst inom test i Solna, Stockholm, Sverige, Världen.”

Sogeti's affärsidé bygger på att kunna erbjuda de bästa IT-konsulterna på marknaden. Våra konsulter är därför det viktigaste vi har. Vi vill att alla medarbetare stormtrivs och känner att de kan ta plats och göra sig synliga i och utanför Sogeti. Att ta plats är en del av vårt DNA. Vi är ett stort bolag, men har det lilla företagets mentalitet och driv. Sogeti lever på att skapa och bygga relationer med våra kunder.

Sogetis värdeord är gemensamma för de företag som finns inom Capgemini- koncernen. Våra värderingar säger oss vad vi kan förvänta oss av varandra och ger våra kunder en möjlighet att förstå vilka de gör affärer med. Vi är ett företag med serviceanda, en organisation där vi delar med oss av vår kunskap. Vi är lag- och projektorienterade. Flexibilitet och entreprenörskap är viktigt, liksom sökandet efter utmaning och förändring.

Sogeti och test

Sogeti är den största helhetsleverantören av kvalitetssäkring och testrelaterade tjänster. Vi har samlat erfarna testspecialister, Sogetis väldokumenterade testprocesser, samt en rad olika testverktyg i våra testteam. Nu har du möjligheten att arbeta med över 100 likasinnade testare, bara i Stockholm, och utvecklas vidare i Solna, Stockholm, Sverige och världens största företag inom test och kvalitetssäkring.

Att vi är störst inom test ger oss inte bara möjligheten att erbjuda mängder av spännande och utmanande uppdrag hos kunder inom alla olika branscher. Med vår styrka får du ett kompetensutbyte med några av Sveriges främsta testare/kvalitetssäkrare inom olika områden som dagligen tar del av vårt enorma E-universitet, certifierar sig och har kul på jobbet.

 

Liknande jobb

Liknande jobb