Systemutvecklare till AddMobile

Rekryterare
AddMobile AB
Plats
Malmö
Annonserat
den 31 maj 2017
Stängs
den 19 juli 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vilka är vi?

Sedan starten 2004 arbetar vi med att ta fram mobila B2B-lösningar för bygg- och entreprenadbranschen. Vårt mål är att göra våra kunders vardag enklare med hjälp av verktyg såsom GPS-positionering, uppdragshantering och tidrapportering. Vi är ett modernt företag som självklart jobbar med den senaste tekniken. Bland våra kunder hittar du några av Sveriges största byggföretag.

Vårt förra verksamhetsår ökade vi vår omsättning med nästan 50% och nu behöver vi fler kollegor. Vi är den marknadsledande aktören i Skandinavien inom mobila speciallösningar och går mot vår andra Gasell-utnämning av Dagens industri. Vi håller ett högt tempo men har också ett stort fokus på att ha roligt tillsammans. Besök gärna http://www.addmobile.se/ för mer information!

Välkommen till vårt huvudkontor i World Trade Center i Västra Hamnen i Malmö!

Vi söker dig

Som utvecklare på AddMobile jobbar du i tätt samarbete med övriga utvecklare där ni tillsammans tar fram produkter och lösningar för våra kunder. I din roll får du fria händer och vi gillar att du vill jobba med ny teknik och är bra på att hitta lösningar. Du förstår vikten av att jobba med alla faser i ett utvecklingsprojekt och kan föra dialog med våra projektledare och beställare.

Du behöver inte nödvändigtvis ha utbildning på högskolenivå så länge du har ett stort tekniskt intresse och är genuint intresserad av att göra bra lösningar. Troligen har du, eller har haft, programmering som ett fritidsintresse. Du tycker om att samarbeta med kollegor, är ödmjuk och flexibel. Från tidigare arbete har du jobbat med .net, javascript, SQL-server och är van att hantera integrationer mellan olika system.

AddMobile driver ett utvecklarforum kallat ”devToolbox” som har 1-2 heldagskonferenser per år där utbildningar arrangeras efter behov. Utöver detta prioriteras individuell, behovsanpassad kompetensutveckling för alla anställda.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering arbetar vi med Experis IT, för frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult: igor.micanovic@se.experis.com alt. 040 665 61 44 eller Sophie.dalebjer@se.experis.com alt. 040 660 63 33.

Välkommen med din ansökan på experis.se

Har du inget färdigt CV? Du kan också direkt maila eller ringa in ditt intresse på ovan kontaktuppgifter, så tar vi kontakt med dig. Urval sker löpande så ansök redan idag!

Liknande jobb

Liknande jobb