Säljande produktspecialist till Medinet

Rekryterare
Medinet
Plats
Stockholm
Annonserat
den 31 maj 2017
Stängs
den 13 juli 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du arbeta i en bred roll där ingen dag är den andra lik? Är du bra på att uppmärksamma och utveckla kunders behov? Gillar du flexibilitet i din yrkesroll och vill arbeta i trevliga lokaler centralt i Stockholms city? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Du kommer till ett spännande företag som ligger i teknikens framkant. Vi har god lönsamhet och är under expansion. Här har du möjlighet att vara med och påverka såväl företaget som din egen utveckling. Vi behöver nu förstärka vår säljsupport avdelning med dig som är intresserad av att arbeta nära kunderna.

Som säljande produktspecialist är du länken mellan utvecklingsavdelningen och kunderna. Det innebär att du tar fram specifikationer och krav till våra utvecklare, planerar och genomföra tester i samband med systemuppdateringar. Du arbetar också aktivt för ökad försäljning av Medinets produkter, både genom nykundsbearbetning och genom utveckling av befintliga kunder.  I rollen ingår även support, produktutbildning och demoaktiviteter.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av serviceyrken med mycket kundkontakt. Du är van att bemöta kunder på ett proffsigt sätt. Som person bör du vara social, trivas med att ha många kontaktytor och alltid ha kundens bästa i fokus. Det här är en föränderlig miljö, med ett högt tempo, så vi tror att det passar en energisk och driven person som motiveras av utmaningar. Att kunna ta egna initiativ och vara nytänkande är också egenskaper som värdesätts. Det här företagets arbetssätt präglas av ansvar och öppenhet.

Kvalifikationer

  • Minst gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av kundsupport eller liknande
  • Mycket god systemvana
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska

Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Medinet med Experis IT. För frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lena Wassén, tel. 08-508 859 02.

Då vi arbetar med löpande urval vill vi ha din ansökan så snart som möjlighet. Bifoga ditt CV samt ett ansökningsbrev där du förklarar hur du matchar dig mot utannonserad tjänst

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om Medinet på www.medinet.se

Liknande jobb

Liknande jobb