Konsult & Team Lead med digitalt fokus

Plats
Borlänge, Dalarna
Annonserat
den 1 juni 2017
Stängs
den 1 juli 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Altran är ett världsledande konsultbolag och verkar inom bland annat fordonsindustri, telekom, försvar, energi, hälsovård, finansiell och offentlig sektor. Våra konsulter har expertkompetens inom en mängd områden som exempelvis inbyggda system, produktutveckling, mekanik och IT & Digitalisering.

Altran i Dalarna har en långsiktig strategi av kvalitativa konsultinsatser byggda på höga ambitioner och stark gemenskap. Vi har vuxit som en start-up i en global koncern där varje individs bidrag varit en del av vår framgång. För att ta nästa steg behöver vi förstärka vår organisation med en erfaren konsult och coach/team lead, som kan bidra till det viktigaste vi har: trivseln, sammanhållningen och den personliga utvecklingen hos våra konsulter.

Om Altran

Altran är ett välrenommerat konsultbolag med 600 anställda i Sverige och 30 000 kollegor inom koncernen som arbetar inom IT, R&D och Management. Vi är Managed Partner hos Microsoft, guldpartner inom flera områden och har vunnit utmärkelse som Microsoft Collaboration Partner of the Year. Vårt fokus inom Microsoft är Office 365 och digital innovation baserat på Microsoft Azure. Vi brinner för digitala lösningar och det värde det kan bidra till hos våra kunder, vilket bland annat manifesterats i priser som Nordens Bästa Digitala arbetsplats. Vi ser med stolthet på konsultyrket och värderar ett gott hantverk oavsett domänområde.

Din roll

I rollen som Coach & Team Lead kommer du parallellt med ditt arbete som erfaren konsult delta i ledningsarbete, planering och ansvara för konsulters välbefinnande och utveckling. Du har ett naturligt intresse för att utveckla människor och kommer att vara delaktig i teamets karriärutveckling, trivsel samt ansvara för personaladministrativa uppgifter.

Your profile

Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet inom företrädesvis Ledning/Styrning, IT-Management eller tekniska områden som Systemutveckling/Arkitektur/BI & Analytics
  • Fallenhet för att leda, inspirera och coacha andra med ömsesidigt företroende
  • Ett track record att agera föredömligt internt och externt
  • Relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet

Meriterande är: 

  • Tidigare erfarenhet av personalansvar 
  • Tidigare erfarenhet från IT-konsultbranschen 

Vem är du?

Som person har du lätt för att kommunicera på olika nivåer, dina ledaregenskaper är välutvecklade och du hanterar både personal och kunder på ett utmärkt sätt. I grunden är du också affärsorienterad med förståelse för ett konsultbolags framgångsfaktorer. På Altran hjälps vi åt där det behövs, vi värderar eget initiativ och kunskapsdelning högt.

Ansökan

Vi ser med spänning fram emot din ansökan via www.altran.se eller rekrytering@altran.com. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Regionchef Peter Hellström, +46 767 96 31 26, peter.hellstrom@altran.com.