Front-end utvecklare Web / Mobile

Plats
Borlänge, Dalarna
Annonserat
den 1 juni 2017
Stängs
den 1 juli 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Altran är ett världsledande konsultbolag och verkar inom bland annat fordonsindustri, telekom, försvar, energi, hälsovård, finansiell och offentlig sektor. Våra konsulter har expertkompetens inom en mängd områden som exempelvis inbyggda system, produktutveckling, mekanik och IT & Digitalisering.

 

Hos oss blir du en del av ett engagerat och positivt team med entreprenörsdriv och möjlighet att påverka våra kunders framgång. Du kommer att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor och erbjuds en plattform som möjliggör nya kliv i din karriär. Vi har ständigt utmanande uppdrag inom flera olika branscher och det ges möjlighet att arbeta med de senaste teknikerna och att växa i ansvar över tid. Vi ser våra medarbetare som vår främsta tillgång både för företaget och för dig som blivande kollega.

Vi är måna om dig och erbjuder dig en trygg och förmånlig anställning. Vid sidan av din professionella utveckling kan du ta del av en mängd olika aktiviteter, vare sig du föredrar en afterwork eller att snöra på dig löparskorna kommer du trivas hos oss.

Vi värderar din professionella kompetensutveckling och erbjuder många tillfällen till kunskapsdelning. Altran är en av Sveriges främsta Microsoftpartners med stor tillgång till utbildningar inom modern webutveckling.

Din roll

Som frontend-utvecklare hos oss kommer du primärt arbeta med modern webutveckling. Du kommer arbeta med implementering av grafiska användargränssnitt utifrån designskisser samt eget initiativ. Du ansvarar för att skapa en logisk och effektiv frontend-kod i webblösningar för våra kunder. Stor del av arbetet innebär att ta fram lösningar som passar för desktop, platta och/eller smartphone, och finns erfarenhet av mobilutveckling är det meriterande.

Är du bekant med tekniker såsom LESS, SASS, KnockOut, Bootstrap, Angular, React, Gulp, Bower har du goda förutsättningar att lyckas i uppdrag hos oss.

Din profil

För att passa i rollen som frontend-utvecklare hos oss på Altran bör du vara en person med minst ett par års erfarenhet av liknande arbete och ha ett stort intresse för interaktionen mellan användarens upplevelse och lösningens utformning. Du bör ha arbetat med olika ramverk inom frontendutveckling och vara intresserad av att ligga i framkant inom detta område, med användbarhet eller design som sidoområden. Vi söker dig som har ett stort intresse för programmering och en förmåga att hitta förvaltningsbara lösningar.

Vi ser att du skall ha mycket goda kunskaper inom följande tekniker:

  • CSS 3
  • HTLM 5
  • Javascript/JQuery

Ansökan

Ansök på www.altran.se eller skicka ditt CV till rekrytering@altran.com. För frågor och mer information kring tjänsten vänligen kontakta Regionchef Peter Hellström på +46 767 96 31 26 eller peter.hellstrom@altran.com.

Liknande jobb

Liknande jobb