Polismyndigheten

Polismyndigheten söker en Systemutvecklare inom Remedy-plattformen

Rekryterare
Polismyndigheten
Plats
Stockholm
Annonserat
den 1 juni 2017
Stängs
den 22 juni 2017
Ref:
C13682/2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Arbetsplatsbeskrivning

Vill DU bli en av oss som driver polisens IT-stöd framåt och därigenom bidrar till att effektivisera den polisiära verksamheten?
Polisens IT-avdelning levererar IT-stöd till hela polismyndigheten och dess drygt 29 500 medarbetare. IT-avdelningen har drygt 750 anställda som tillsammans sköter utveckling, drift och underhåll av IT-stödet till myndighetens alla olika verksamhetsområden. Vi samverkar även i tekniska frågor med andra rättsvårdande myndigheter inom landet samt bidrar aktivt till det rättsvårdande arbetet inom EU.

Är det DIG vi letar efter?

Som anställd på IT-avdelningen är du delaktig i ett viktigt samhällsuppdrag med många spännande verksamhetsområden där du gör skillnad på riktigt.
Vårt fokus är att generera verksamhetsnytta – med hög utvecklingstakt och modern teknik utifrån agila principer och förhållningssätt.

Arbetsbeskrivning

Som systemutvecklare i ARS-plattformen arbetar du i en stor och komplex ARS-miljö som ställer höga krav på tillgänglighet och säkerhet. Miljön består av ett antal egenutvecklade applikationer på BMC Remedy-plattformen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Systemutveckling på ARS-plattformen
 • Hantering utav löpande drift underhåll och livscykelhantering.


Arbetet hos oss präglas av engagemang, tillgänglighet och effektivitet. Vissa uppdrag är mycket verksamhetsnära medan andra fokuserar på utmaningar inom infrastrukturen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

 • högskoleexamen inom systemvetenskap eller motsvarande
 • erfarenhet av utveckling på ARS-plattformen (BMC-Remedy)
 • erfarenhet av att arbeta i en miljö med flera system som är integrerade med varandra
 • god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska


Meriterande

Det är meriterande om du har:

 • utbildning inom ARS, AR-Administrator 2
 • erfarenhet av Transact-SQL
 • erfarenhet av XML och web services
 • erfarenhet av Crystal Reports
 • erfarenhet av agila metoder


Personliga egenskaper

Arbetsuppgifterna ställer krav på noggrannhet och förmåga att dela med sig av sin kunskap till andra. Du ska vara driven, självständig och arbeta proaktivt. Dessutom krävs god samarbetsförmåga och att du är kommunikativ då en stor del av arbetet innebär kontakt och samverkan med många olika aktörer, t.ex. kravställare och andra tekniker.

Erfarenhet krävs.

Ansökan

Ansök senast: 2017-06-22

Referensnummer: C13682/2017

Kontakt

Azam Roomi Gruppchef 010-564 14 99.

Facklig företrädare

Kent Svärd, SACO, tfn 010-56 34 211; Sofia Ask, Polisförbundet, tfn 010-56 38710; Johan Gertz, Fackförbundet ST, tfn 010 5677092; Karna Tillheden, Seko Polisen, tfn 010-56 16 627.

Övrigt

Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen) kan komma att genomföras före anställning. Anställningen kräver svenskt medborgarskap.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL). Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan ta istället kontakt med ansvarig rekryterare.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb