CGI

Systemutvecklare till Jönköping, Kalmar, Karlskrona och Oskarshamn

Rekryterare
CGI
Plats
Jönköping, Kalmar, Karlskona, Oskarshamn
Annonserat
den 5 juni 2017
Stängs
den 1 september 2017
Kategori
Krav
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du Rickards nya kollega?

CGI region sydost tar vi ett nytt grepp. Vi vill presentera hur våra members (ja, så kallar vi medarbetare oss på CGI) ser på sina roller och sina uppdrag. Vi hoppas det ger en ärlig, trevlig och intressant bild av hur det är att arbeta på CGI.

Vår member Rickard behöver nu nya kollegor som är systemutvecklare och vi hoppas att du kan vara intresserad av att arbeta tillsammans med Rickard och andra utvecklarkollegor i Karlskrona, Jönköping, Kalmar och Oskarshamn.

Vad är roligast med ditt jobb?

  • Det roligaste för mig är att få jobba med problemlösning och samtidigt ha möjligheten att se hur mitt arbete underlättar vardagen för andra människor. Att jobba som konsult ger också möjligheten att träffa nya människor och lära sig om deras verksamheter.


Vad är största utmaningen med jobbet?

  • Största utmaningen är att ibland lyfta blicken från här och nu och se vilka möjligheter som finns lite längre fram. Just nu är det också att rekrytera fler members, vi har massa spännande uppdrag och behöver bland annat fler systemutvecklare på alla våra orter i regionen.


Hur är det att vara member (medarbetare) på CGI?

  • CGI är ett jättestort multinationellt företag med allt vad det innebär i karriärsvägar och möjligheter. Samtidigt är många av våra kontor ganska små, där nära relationer skapas mellan medarbetare och kunder. Man kan och får ta del av båda världarna. CGI är lokalt, nationellt och globalt.


Vad är bra/mindre bra?

  • Det finns många bra saker med att jobba på CGI. Möjligheterna att utvecklas i sin egen roll finns där, det finns möjligheter att skapa sig en viss kompetens och använda den för att jobba i spännande miljöer. Bolaget är mycket stabilt och präglas av frihet under ansvar.


Vad är viktiga personliga egenskaper om man är konsult/utvecklare?

  • De viktigaste egenskaperna både som utvecklare och konsult är enligt mig nyfikenhet och viljan att lära sig nya saker. Som konsult får man vara förberedd på det mesta. Det är alltid spännande att sätta sig ner med en kund för att gemensamt prata igenom och försöka lösa ett problem. Lösningen innebär ofta en chans att lära sig något nytt.


Vilka arbetstider har du?

  • Vilka arbetstider jag har beror till stor del på vilken kund jag jobbar med. För tillfället är det vanlig kontorstid där jag har möjlighet att jobba på distans om det skulle behövas. Vi arbetar idag med de flesta programmeringsspråk (java, .net) och teknologier, områden som vi jobbar inom är bland annat CRM, affärsystem och webutveckling.


Om du är intresserad av att bli CGI member och ny kollega till Rickard, mig och övriga CGI:are, ansök via denna annons eller genom att skicka ditt CV till petra.holmback@cgi.com.

Vill du veta mer? Kontakta gärna någon av oss!

Oskarshamn: Magnus Petersson, +46 491 762038
Kalmar: Niclas Andersson, +46 480 444034
Jönköping: Petra Holmbäck, +46 36 345612
Karlskrona: Herman Afzelius, +46 455 326373


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • English
  • Java
  • JavaScript
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb