Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten söker intern systemutvecklare inom .Net

Rekryterare
Försvarsmakten
Plats
Stockholm
Annonserat
den 5 juni 2017
Stängs
den 18 juni 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Om tjänsten

Underrättelsekontoret/Bildunderrättelseavdelningen.

Bildunderrättelseavdelningen bedriver strategisk geografisk- och bildunderrättelsetjänst vid Försvarsmaktens högkvarter i Stockholm.

Arbetsuppgifter

Som intern systemutvecklare hos oss krävs förmågan att förstå och kommunicera med användare och omvandla detta till användbara funktioner och system. Huvudsaklig utvecklingsmiljö kommer att vara .NET/C#. Utveckling kommer ske mot både serversida och klientsida. Detta innebär att vi söker dig med bred kunskap och som lätt kan sätta dig in i nya områden.

Utvecklingen kommer bedrivas i ett mindre grupp där du kommer ta rollern som systemutvecklingsansvarig. Arbetet innebär att du kommer ha många projekt igång samtidigt där vissa är små och andra större och med olika tidshorisont.

Som nyanställd medarbetare kommer du att genomgå en omfattande intern befattningsutbildning.

Kvalifikationer

Du har högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper inom systemutveckling.

Du har flerårig arbetslivserfarenhet inom området.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Du har goda kunskaper inom:

 •   C#
 •   .NET Framework
 •   MS Visual Studio

Meriterande kvalifikationer

 •   Utveckling i och för ArcGIS
 •   Geografiska informationssystem
 •   Andra utvecklingsmiljöer/språk
 •   Utveckling av säkerhetsmekanismer
 •   SQL/MS SQL Server
 •   Kravställning, arbete och ledning av projekt
 •   Körkort B
 •   Militär verksamhet och underrättelsetjänst

Personliga egenskaper

Mycket stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och din samarbetsförmåga. Tjänsten kräver högt säkerhetsmedvetande.

Du arbetar noggrant och kan arbeta under tidspress mot en deadline. Med god förmåga att söka och sålla kan du finna mönster i stora informationsmängder. Att samarbeta och dela med dig av din kunskap inom arbetsgruppen är självklart för dig.

Övrigt

Detta är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Intervjuer kommer att äga rum vecka 34-36.

Befattningen är placerad på MUST vid Högkvarteret i Stockholm.

Förfrågningar kring befattningen kan göras till Anders Frost, 070-519 26 88 eller Patrik Schwartz, 08-788 98 17.

Fackliga representanter

SACO/Försvar: Anders Markow

OFR/O: Arne Nilsson

OFR/S: Katarina Kruse, samtliga nås via växel 08-788 75 00.

Sista datum för ansökan

2017-06-18.Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten (MUST) är en del av Försvarsmaktens högkvarter i Stockholm. MUST bedriver försvarsunderrättelseverksamhet till stöd för svensk utrikes-, försvars- och säkerhetspolitik och kartlägger yttre hot mot Sverige. MUST bedriver även militär säkerhetstjänst för att skydda Försvarsmaktens värden och har ansvar för totalförsvarets signalskydd. MUST är en kunskapsorganisation och erbjuder både spännande och för nationen angelägna arbetsuppgifter. I organisationen arbetar civila som är experter inom olika områden (t.ex. statsvetare, ekonomer, tekniker, matematiker, HR-specialister) och officerare.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Liknande jobb

Liknande jobb