Systemutvecklare Java D-data AB

Plats
Katrineholm, Nyköping eller Eskilstuna
Annonserat
den 5 juni 2017
Stängs
den 26 juni 2017
Ref:
RDD-17-005
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.

Arbetsplats

D-data AB är sedan 1 januari 2016 ett eget bolag som ägs av Landstinget Sörmland. Vi är 120 medarbetare och finns placerade i Katrineholm, Eskilstuna och Nyköping. D-data är en komplett leverantör av IT-tjänster till landstinget med fokus på support, systemutveckling, arkitektur, projektledning, förvaltningsstyrning, test, drift, infrastruktur och telefoni.
R7e-arkiv är ett e-arkiv som flera landsting och regioner delar med gemensam drift och förvaltning. E-arkiv möjliggör en långsiktig elektronisk arkivering och används för mellan- och slutarkivering av information producerat inom respektive landsting/region. Landstinget Sörmland utökar förvaltningen kring R7e-arkiv med en systemutvecklare inom Java.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

D-data AB söker nu en utvecklare inom Java för vidareutveckling av R7e-arkiv som är Sveriges mest framstående och ledande landstingsgemensamma system för elektronisk arkivering. Då flera landsting och regioner kontinuerligt arkiverar system till R7e-arkiv samtidigt som trenden går mot allt fler sammankopplade system så följer flera utmaningar, både ur lagringstekniskt perspektiv, men även sett till generell tillgänglighet genom olika gränssnitt.

I samverkan med verksamheten kommer du i rollen som systemutvecklare ingå i ett team som genomför kravanalys, design och utveckling av både nya och befintliga applikationer.

Vi söker dig som:

  • har relevant akademisk examen eller motsvarande erfarenhet
  • har god erfarenhet av systemutveckling inom Java Enterprise samt Microsoft SQL Server
  • har god förståelse för systemutvecklingsprocessen, från design och konstruktion till test och implementation
  • har bred IT-kompetens med fokus inom integrationsutveckling
  • behärskar svenska samt engelska i tal och skrift


Meriterande är tidigare erfarenhet av agila utvecklingsmetoder och testdriven utveckling.

Vem är du?

Som person är du initiativtagande, ansvarstagande, kvalitetsmedveten och kommunikativ. Du tycker om att arbeta självständigt såväl som i grupp. Inom D-data är det viktigt att arbeta utefter en helhetssyn utifrån kundens behov i fokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Då resor förekommer relativt frekvent i tjänsten, är B-körkort ett krav.

Information om tjänsten lämnas av:

Gruppchef Utveckling Pernilla Häggmark 076-720 02 02, pernilla.haggmark@dll.se
HR-chef Marie Persson 076-720 01 91.

Fackliga företrädare:

SACO Krister Persson 0155-24 59 04
Vision Anette Westerlund 016–10 51 16
Vårdförbundet Linda Nordlund 0155-24 72 09

Läs mer om D-data på
http://www.landstingetsormland.se/Sa-styrs-landstinget/Bolag/D-data/

Följ oss gärna på
[url]https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahosossVi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Liknande jobb

Liknande jobb