End User Experience BRM

Rekryterare
Botkyrka kommun
Plats
Botkyrka, Stockholm
Annonserat
den 5 juni 2017
Stängs
den 25 juni 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Botkyrka är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, ett expansivt näringsliv samt en ung och internationell befolkning gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

På IT-enheten finns idag drygt 30 kompetenta medarbetare som tillsammans med våra underleverantörer levererar IT-tjänster till Botkyrka kommun för cirka 100 miljoner kronor per år. Enheten har ett stort kunnande, ett högt tempo och en stark drivkraft att hela tiden förbättra verksamheten. Vi är inne i ett spännande utvecklingsskede där vi i rask takt tar flera stora utvecklingssteg. Just nu slutför vi övergången till Microsoft O365 som tillsammans med Google Suite for Education utgör viktiga steg för att vara relevanta i den digitala utvecklingen.

IT-enheten tar kommunens värdeord Öppna, Ansvarstagande, Modiga och Energiska på allvar. Vår filosofi är att göra istället för att prata och vi lever och andas Botkyrkas slogan: Långt ifrån lagom!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Rollen som End User Experience BRM är en nyinrättad tjänst som ska fokusera på kunder med höga krav och se till att dessa får bästa möjliga tjänster. Din uppgift är följa utvecklingen på marknaden och ge goda råd om vilka nya produkter och lösningar som skulle kunna lösa uppkomna behov. Omvärldsbevakning är därför en viktig ingrediens i denna tjänst. Ditt ansvar är att se till att leveransen till våra kolleger är i toppklass och att de är nöjda med både leverans och service.

Ditt uppdrag blir transformerande och omvärldsbevakning är en viktig del i din roll. Om du har bra koll på begrepp som Digital Dexterity, Workspace Aggregators, IDaaS, Personal Cloud och Unified Workspace vill vi gärna ha med dig när vi bygger ITaaS.

Du arbetar nära vår EUE IT-tekniker och EUE Architect, som också är nyinrättade tjänster, för att se vilka ärenden som är viktiga att lösa snabbt och vilka som ska utvecklas till nya tjänster. Du rapporterar direkt till IT-chefen.

Din profil

Vi söker dig med:

  • 5 års erfarenhet av Microsofts, Googles och Apples molntjänster.
  • Högskola eller annan eftergymnasial utbildning.
  • Erfarenhet av processorienterat ITIL-arbete inom service design och strategy.
  • Det är meriterande med erfarenhet av Pm3 och multisourcing.

Du är en öppen och utåtriktad person som andra snabbt får förtroende för. Du tar gärna initiativ, driver kunddialoger mot avslut och tar kalkylerade risker för att nå dina mål. Du har lätt för att förstå verksamhetens strategier och kan tillämpa denna kunskap för att uppnå målen. Du är bra på att informera och kommunicerar enkelt och tydligt i både tal och skrift. Du är en god lyssnare samtidigt som du kan ge ärlig och konstruktiv feedback. Du anpassar dig snabbt till förändringar och kan hantera oväntade situationer med bevarat fokus och lugn.

IT-enheten sitter i Tumba centrum med 4 minuters promenad till pendeltåget och det är lätt att parkera.

Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Vi är långt ifrån lagom.
Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter.

Ansvarig konsult är Stefan Bölin och nås på 076-778 15 01 eller på stefan.bolin@unikresurs.se.

Välkommen!
 

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång.

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig konsult om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Lycka till!

Liknande jobb

Liknande jobb