End User Experience IT-tekniker

Rekryterare
Botkyrka kommun
Plats
Botkyrka, Stockholm
Annonserat
den 5 juni 2017
Stängs
den 25 juni 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Botkyrka är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, ett expansivt näringsliv samt en ung och internationell befolkning gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

På IT-enheten finns idag drygt 30 kompetenta medarbetare som tillsammans med våra underleverantörer levererar IT-tjänster till Botkyrka kommun för cirka 100 miljoner kronor per år. Enheten har ett stort kunnande, ett högt tempo och en stark drivkraft att hela tiden förbättra verksamheten. Vi är inne i ett spännande utvecklingsskede där vi i rask takt tar flera stora utvecklingssteg. Just nu slutför vi övergången till Microsoft O365 som tillsammans med Google Suite for Education utgör viktiga steg för att vara relevanta i den digitala utvecklingen.

IT-enheten tar kommunens värdeord Öppna, Ansvarstagande, Modiga och Energiska på allvar. Vår filosofi är att göra istället för att prata och vi lever och andas Botkyrkas slogan: Långt ifrån lagom!

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Rollen som End User Experience IT-tekniker är en nyinrättad tjänst som ska fokusera på kunder med höga krav. Ditt jobb är att fånga upp ärenden från dessa användare, att analysera vilka åtgärder som krävs och att sedan driva införandet. I rollen ingår också att proaktivt undersöka hur vi kan hjälpa dessa användare att lösa sina utmaningar genom att exempelvis förebygga incidenter, föreslå nya lösningar eller ge goda råd.

Ditt uppdrag blir transformerande och omvärldsbevakning är en viktig del i din roll. Om du har bra koll på begrepp som Digital Dexterity, Workspace Aggregators, IDaaS, Personal Cloud och Unified Workspace vill vi gärna ha med dig när vi bygger ITaaS.

Du arbetar nära vår EUE BRM och EUE Architect, som också är nyinrättade tjänster, för att se vilka ärenden som är viktiga att lösa snabbt och vilka som ska utvecklas till nya tjänster. Du rapporterar direkt till IT-chefen. 

Din profil

Vi söker dig med:

  • 3–5 års erfarenhet av tekniskt arbete med Microsoft-, Google- och Appleprodukter.
  • Eftergymnasial utbildning med inriktning på IT.
  • Erfarenhet av att ha jobbat processorienterat med ITIL på operativ nivå.

Som person brinner du för att göra skillnad. Du har förmågan att etablera långsiktiga kundrelationer och att prioritera och fatta beslut. Du arbetar gärna självständigt med att identifiera problem och införa lösningar. Du prioriterar god service till både kunder och kolleger och du älskar nöjda kunder så mycket att du löser deras problem innan de ber dig. Du är bra på att lyssna och kan förmedla information enkelt och tydligt. 

IT-enheten sitter i Tumba centrum med 4 minuters promenad till pendeltåget och det är lätt att parkera.

Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Vi är långt ifrån lagom.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter.

Ansvarig konsult är Stefan Bölin och nås på 076-778 15 01 eller på stefan.bolin@unikresurs.se.

Välkommen!

 

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Lycka till!

Liknande jobb

Liknande jobb