Sogeti Sverige AB

Säljande teamchef på Sogeti i Borlänge

Plats
Borlänge
Annonserat
den 6 juni 2017
Stängs
den 26 juni 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Om Sogeti i Borlänge

Jag heter Henrik Hagberg och ansvarar för verksamheten på Sogeti i Borlänge. Här arbetar mina stolta, kunniga och drivna kollegor med att hjälpa våra kunder att bli än mer konkurrenskraftiga genom vår kompetens inom IT. På Sogeti i Borlänge är vi särskilt duktiga på IT-lösningar inom digitala kanaler, BI, ALM, samt projektledning, test och kvalitetssäkring av mjukvara. Vi har spännande uppdrag och ett gott renommé med hög kundnöjdhet (98%). Här har vi kul på jobbet och att hela tiden utveckla vår teamkänsla är något jag lägger stor vikt vid.

Vem vi söker, vem är du och dina möjligheter

Nu söker vi dig som vill vara med och fortsätta driva vår tillväxt i Borlänge. Till din hjälp har du 85 grymma kollegor i Borlänge, 1150 i Sverige och 24 000 (!) i världen. I denna roll kommer du ansvara för personal i ett av våra konsultteam samt att skapa relationer med våra nuvarande och blivande kunder. Du kommer att driva vår försäljningsprocess från början till slut samt att bemanna projekt och uppdrag med rätt person. Du kommer att också att ansvara för att rekrytera in rätt personer och säkerställa våra medarbetares kompetensutveckling.
Även om dina tidigare resultat är viktiga så tycker vi att din personlighet och inställning väger tyngre än tidigare erfarenhet. Du blir en del av vår ledningsgrupp och vi ser att du kommer vara en god representant och ambassadör för Sogeti hos våra kunder och på marknaden i övrigt. I denna roll finns det ett stort utrymme för handlingsfrihet och personlig utveckling samt möjlighet att forma rollen tillsammans med oss utifrån dina egna styrkor.

För att lyckas och för att trivas hos oss behöver du vara en duktig och inspirerande ledare som drivs av att vidareutveckla vår teamkänsla och våra kundrelationer. Vi söker en positiv, utåtriktad person som vill jobba tillsammans med oss för att fortsätta att driva vår utveckling framåt. Vi ser gärna att du har kompetens och erfarenhet inom IT-branschen.

Vi hanterar ansökningar kontinuerligt så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag eller kontakta mig, Henrik Hagberg, på tel. 070-2820681 eller via e-post, henrik.a.hagberg@sogeti.se.

Vi tror på större gemenskap och bättre resultat med en jämnare könsfördelning och ser därför gärna kvinnliga sökande.

Liknande jobb

Liknande jobb