Verksamhetsutvecklare - med IT-kompetens och intresse för utveckling

Rekryterare
Tekniska verken
Plats
Linköping
Annonserat
den 5 juni 2017
Stängs
den 3 juli 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.

 

Vårt erbjudande 

Som verksamhetsutvecklare driver du oss framåt på vår digitala resa för att möjliggöra en förändring, från förvaltning till utveckling av våra affärer. Vi ser att kraven kommer att öka på våra rutiner och system på grund av ökade datamängder. Du blir en viktig del i arbetet med att integrera system både internt och externt till våra kunder. Du kommer också att behöva sätta dig in våra processer genom att vara delaktig i vår verksamhet. Gillar du projektledning, tycker det är roligt att arbeta med databaser och tycker det är spännande att jobba med IT-frågor överlag är den här rollen något för dig. Tjänsten ger också möjlighet att ytterligare utveckla projektledar- och processkompetens.

I arbetet ingår:

  • Att genomföra utredningar, analyser och projekt och ta fram beslutsunderlag  Att driva affärs- och verksamhetsutvecklingsprojekt  Att hjälpa till att vara kravställare i IT-frågor mot leverantörer Att utveckla och effektivisera affärsenhetens processer med hjälp av digitaliseringens möjligheter

Vem är du?

Vi letar efter dig som har teknisk högskoleutbildning, exempelvis med inriktning mot IT eller tekniska kommunikationslösningar. Det är meriterande om du har jobbat något år som projektledare eller med utredningsfokuserade frågor, men är inte ett krav.

Vi ser att du kan bidra till att skapa nya affärer via digitala lösningar till våra kunder. Erfarenhet inom och kunskap om energimarknaden är meriterande, men det är viktigt att du har förmågan att sätta dig in i ibland komplexa frågor som rör marknaden. Vi vill att du kan leda och driva projekt och processer på ett framgångsrikt sätt. Du har förmågan att leda andra mot resultat, men det krävs även att du kan leverera på egen hand. Du ger inte upp i första taget, utan förblir motiverad och effektiv trots utmaningar och du arbetar på tills projekt är avslutade eller resultat uppnådda.

Välkommen med din ansökan 

Vi arbetar med en löpande urvalsprocess, skicka därför in din ansökan snarast möjligt. När vi har hittat vår kandidat så stänger vi ner rekryteringsprocessen, vilket innebär att vi inte nödvändigtvis väntar in ansökningstidens utgång, 2017-06-30.  

Tjänsten söks genom att skicka in CV och personligt brev genom att söka via denna länken. Tryck här och du länkas till Tekniska verkens hemsida.

Facklig information Facklig information lämnas av Ann Samuelsson, Akademikerföreningen, 013-20 83 61 eller Anette Lönn, Vision, 013-20 91 57.

Liknande jobb

Liknande jobb