Kvalificerad projektledare inom It med erfarenhet av internationellt arbete

Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 juni 2017
Stängs
den 22 juni 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som projektledare på It-avdelningen driver och utvecklar du Finansinspektionens (FI:s) tillsynsverksamhet med hjälp av it. It-verksamheten har vuxit kraftigt till följd av många nya EU-gemensamma regelverk och det finns därför behov av att höja ambitionsnivån. I rollen leder du projekt med deltagare från olika verksamhetsområden, både internt och externt. Du kommer att vara en viktig länk mellan verksamheten och It och en del i arbetet är att fånga upp verksamhetens behov av it-utveckling. It-avdelningen har ett väl etablerat samarbete med systermyndigheter inom EU, framförallt med fokus på gemensamma it-förändringsprojekt.

Vi söker dig med akademisk examen och erfarenhet från it-projektledning, it-projektmodeller, kravanalys och it-arkitektur. Du har en god teknisk förståelse och lätt för att sätta dig in i nya situationer. Det är meriterande med certifiering och/eller utbildning inom projektledning, kravanalys och it-arkitektur liksom erfarenhet av internationellt it-arbete.

Som person är du beslutsam, tydlig och självgående. Du är drivande och har god förmåga att förstå alla delar i ett förändringsprojekt.  Du är strukturerad, har ett analytiskt förhållningssätt och bidrar med gott samarbete genom att vara kommunikativ och lyhörd. Arbetet på FI förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Andreas Nilsson, It-chef, på 08- 408 983 44.

Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan med cv, personligt brev och vidimerade betyg senast den 22 juni 2017. Urval sker löpande. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.
 

FI arbetar för finansiell stabilitet och ett gott konsumentskydd. Här arbetar drygt 400 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!

Liknande jobb

Liknande jobb