Sogeti Sverige AB

Ortschef till Jönköping och Skövde

Plats
Jönköping
Annonserat
den 12 juni 2017
Stängs
den 16 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Till våra kontor i Jönköping och Skövde söker vi nu en ortschef.

Sogeti genomför för närvarande en vidareutveckling av strategi och arbetssätt. Grundstenar är en ytterligare stärkt lokal drivkraft samt en ökad användning av våra nationella och globala satsningsområden, inklusive våra leveranscentra offshore. Som Ortschef kommer du att ha en nyckelroll i att implementera denna utvecklade strategi i din lokala organisation och driva samarbetet med Sogetis övriga organisationer samt, givetvis, leda Sogetis positionering gentemot marknaden.

Ortschefen är Sogetis ansikte utåt med ansvar för försäljning och marknadsföring av Sogeti-varumärket i regionen. Ortschefen är även ledare för ortens konsultchefer och har fullt ansvar för att verksamhetens mål uppnås. Sogetis kontor i Jönköping och Skövde ingår i Division Syd, en av tre divisioner inom Sogeti Sverige, och inom divisionen finns ytterligare 4 orter som vi samarbetar extra nära med. Tjänsten riktar sig till dig som söker en fri yrkesroll, med stort eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Att vidareutveckla och leda en stark, engagerad ledningsgrupp för Jönköping/Skövde
  • Att representera företaget på ett tydligt sätt i regionen
  • Att tillse att viktiga KPI:er och ekonomiska mål uppnås
  • Att skapa en god grund för en framgångsrik tillväxt
  • Att säkerställa att hög kvalitet uppnås generellt och i varje åtagande samt att vi alltid håller det vi lovar
  • Att vi har en bra personalpolitik och utvecklar personalen i linje med marknadens efterfrågan


Du är en erfaren ledare som kan balansera skapandet av en dynamisk och utvecklande arbetsplats med en stark resultatfokusering. Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av arbete i IT-branschen och som är van att presentera avancerade IT-tjänster till marknaden. Du har stor kunskap om en eller flera kundgrupper/branscher och deras speciella behov inom IT-området. Du följer trender inom området och tar till dig nya lösningar och koncept snabbt.

 

Som person är du resultatorienterad, affärsorienterad, drivande, flexibel och socialt begåvad.

Stationeringsort är Jönköping. Resor i tjänsten förekommer som en naturlig del.

Sogeti i Jönköping/Skövde består av ett 80-tal mycket kompetenta och erfarna konsulter. Vi hjälper våra kunder med deras digitala transformation och är specialiserade inom bland annat digitala kanaler, analytics, IoT, affärssystem, projektledning, test och Digital Manufacturing. Sogeti arbetar aktivt för att öka andelen kvinnor i IT-branschen, bl a genom kvinnonätverket #addher och deltagande i Womentor. Vi uppmuntrar därför särskilt dig som är kvinna att söka.

Vi kommer att hantera ansökningar kontinuerligt så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag eller kontakta mig, Divisionschef Peter Österlund, på tel. 070-661 99 19 eller via e-post, peter.osterlund@sogeti.se.