Programmerare/automationsingenjör

Rekryterare
IT Automation
Plats
Malmö
Annonserat
den 12 juni 2017
Stängs
den 18 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Det går bra för IT Automation, som är ett litet, innovativt bolag som växer så det knakar! Genom en gedigen kunskap och uthållighet har företaget etablerat sig som en viktig aktör inom automation och IT. Kunderna finns inom flera branscher, bl. a livsmedel, läkemedel, infrastruktur och kraft/värme, både i Sverige och internationellt. Läs gärna mer på itautomation.se.


IT Automation har fått fler och större uppdrag, och behöver nu ytterligare förstärkning med flera programmerare! Vill du vara med och delta i den fortsätta utvecklingen av bolaget?

Vi söker dig som är civilingenjör/högskoleingenjör och arbetar med automation, och som vill ta med din kunskap och dina erfarenheter in i ett mindre bolag, där du får stora möjligheter att påverka den fortsatta utvecklingen genom ditt personliga bidrag. 

Har du erfarenhet av distribuerade system, som t ex SattLine, kan du vara mycket intressant för oss. Har du dessutom erfarenhet från läkemedels- eller livsmedels-industrin är detta ytterligare en fördel. Vi söker även dig som har erfarenhet av ABB:s styrsystem, och som kan sätta upp och göra uppgraderingar i 800xA, men vi är även intresserade av ingenjörer som har Freelance-kompetens och erfarenhet från kraft/värme-industrin. Uppgifterna väntar!

Bolagets fortsatta positiva utveckling är mycket viktig, varför det är extra angeläget att du delar ambitionerna när det gäller att vara serviceminded, ha viljan och förmågan att visa respekt och uppskattning för andra, vara ärlig och att alltid leverera mervärde. Det är så förtroendet byggs hos kunderna! Eftersom du är med i alla delar av leveransen är det också viktigt att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. 

Vi hoppas att ovanstående rader ska vara så intressanta, att du kontaktar oss! Detta gör du lämpligen genom att höra av dig till chefrekryteringskonsult Marita Jönsson, tel. 040 660 63 76 eller via mail, marita.jonsson@se.experis.com. Vi arbetar med löpande urval, så vänta inte!

Liknande jobb

Liknande jobb