IT-arkitekt på Atea i Stockholm

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 juni 2017
Stängs
den 30 juni 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi är svenska landslaget i IT-infrastruktur  

Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever enligt dessa värderingar.      

Din del av laget 

Du kommer att vara en del av vår konsultgrupp IT-Management som främst består av projektledare, verksamhetskonsulter och IT-arkitekter. Du kommer ha stora möjligheter att påverka ditt arbete samtidigt som du får samarbeta med mycket erfarna arkitekter och strateger i våra kunduppdrag.     

Din roll i laget 

IT-arkitekten på Atea agerar som strategisk rådgivare till våra kunder. Genom omvärldsbevakning kan du som IT-arkitekt leverera strategiskt råd till kundens beslutsfattare så att de kan verka i en modern digital miljö. Din roll innebär att du genomför analyser för att kunna förstå kundens behov och ta fram förslag på hur IT bättre kan stödja kundens verksamhet samt ta fram plan för genomförande. I vissa fall kommer du arbeta tillsammans med lösningsarkitekter för att ta fram lösningsförslag. Du kommer att leda workshops, intervjua verksamheten samt presentera beslutsunderlag för kunden.   

För att lyckas som IT-arkitekt behöver du: 

Vara en initiativtagande person som kan starta ditt eget arbete och att du tar ansvar för ditt resultat.   Ha ett affärsmässigt synsätt som du kan tillämpa i dina uppdrag.   

Du bör även: 

  • Ha arbetat minst 8 år inom IT-branschen 
  • Ha erfarenhet av att arbeta som konsult 
  • Meriterande är kunskap/certifiering inom ramverk såsom ITIL, TOGAF och COBIT 

   

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och att dela med sig av sin kunskap är helt naturligt.      

Ansök och bli en av oss  Vi hanterar ansökningar löpande, sista ansökningsdatum är 2017-06-30, men tveka inte att ansöka redan idag!  

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: 

Claes Malm, ansvarig för IT-arkitekter - claes.malm@atea.se  

Angelina Westerlund, rekryterare - angelina.westerlund@atea.se    

Välkommen till Atea!    


Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 800 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24,6 miljarder norska kronor och är noterad på Oslo Börsen.

Liknande jobb

Liknande jobb