Verksamhetskonsult på Atea i Stockholm

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 juni 2017
Stängs
den 30 juni 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi är svenska landslaget i IT-infrastruktur

Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever efter dessa värderingar

Din del av laget 

Du kommer att vara en del av vår konsultgrupp IT-Management som främst består av projektledare, verksamhetskonsulter och IT-arkitekter. Du kommer ha stora möjligheter att påverka ditt arbete samtidigt som du får samarbeta med mycket erfarna arkitekter och strateger i våra kunduppdrag.     

Din roll i laget 

Som verksamhetskonsult ska du hjälpa kunder att identifiera behov och krav samt tillsammans med arkitekt ta fram lösningar och planer för att kunna genomföra identifierade aktiviteter. Typiska arbetsuppgifter är att genomföra utredningar och nulägesanalyser av verksamheten, process- och informationskartläggning samt att ta fram verksamhetsstrategier. Din roll innebär att du jobbar i gränslandet mellan verksamhet och IT med målet att utveckla företag så de har rätt IT-stöd.   

För att lyckas som verksamhetskonsult behöver du: 

Vara är en målmedveten individ som aktivt söker utmaningar. Du är social och utåtriktad samt gillar komplext arbete som kräver analytisk problemlösning.    

Du bör även: 

  • Ha arbetat 2-3 år med verksamhetsanalys och ha flera års erfarenhet av IT 
  • Ha erfarenhet av att arbeta som konsult 
  • Meriterande är kännedom om modeller såsom BABOK, PMI-PBA, Astrakan eller motsvarande 
  • Ha erfarenhet av nyttovärdering/nyttokalkyl 

 

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och att dela med sig av sin kunskap är helt naturligt.      

Ansök och bli en av oss 

Vi hanterar ansökningar löpande, sista ansökningsdatum är 2017-06-30, men tveka inte att ansöka redan idag!

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: 

Claes Malm, ansvarig Verksamhetskonsulter- claes.malm@atea.se 

Angelina Westerlund, rekryterare- angelina.westerlund@atea.se   

Välkommen till Atea!   


Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 800 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24,6 miljarder norska kronor och är noterad på Oslo Börsen 

Liknande jobb

Liknande jobb