CGI

Director Consulting Services - Utilities, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 14 juni 2017
Stängs
den 22 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker dig som är drivande och stimuleras av förändringsarbete.
Du är en ledare som motiverar och engagerar dina medarbetare. Du har en positiv/kommunikativ läggning och viljestyrka att utveckla såväl verksamhet som medarbetare. Du behöver vara affärsmannamässig, tydlig och strukturerad. Du kan och har viljan att skapa en skillnad hos våra kunder med hjälp av innovativa idéer och förändringar hos verksamheten och IT. Du kommer att delta aktivt i att driva utveckling av nya tjänster och paketerade lösningar.

I rollen som Director Consulting Services driver du och medverkar i satsningar för att hitta nya affärsmöjligheter och tillsammans med våra kunder skapa innovation och hjälpa kunderna med digital transformation. Du ansvarar för att identifiera nya affärsmöjligheter samt verka för merförsäljning på våra befintliga kunder. Egen drivkraft och förmågan att bygga nätverk är en förutsättning. Du har ett bra affärssinne och förståelse för energibranschens utmaningar både på verksamhets- och IT sidan.
Rollen innebär att du har ansvar för ett av våra team i Malmö med ca 12-15 konsulter, budget- och resultatansvar, säljansvar, kundkontakter samt leveranssäkring.

Tjänsten innefattar följande fyra huvudsakliga ansvarsområden:

 • Kundrelationer och kundbearbetning/försäljning - Utveckla och upprätthålla starka kundrelationer. Brinna för affärsutveckling individuellt och tillsammans med kollegor i kundteam.
 • Tjänsteleverans - Säkerställa kvaliteten på de tjänster som levereras till kunderna samt att leverans sker i enlighet med CGIs Management Foundation. Deltagande i leveransen av kunduppdrag.
 • Team och medarbetare - Bemanna, rekrytera och stödja medarbetarnas karriärutveckling. Främja utvecklingen av teamets förmågor och kompetens i linje med kundernas behov/marknadens utveckling.
 • Verksamhetsstyrning - Leda och ansvara för att nå uppsatta mål för omsättning och lönsamhet.

För att trivas i rollen som DCS behöver du ha ett stort intresse och driv för att utveckla CGIs affär och bidra till vår lönsamma tillväxt, i kombination med ett genuint engagemang för våra medlemmar. Att kunna visa på tidigare erfarenheter av liknande roller med stor fokus på utveckling och proaktivitet är ett grundkrav. DCS-rollen erbjuder en vardag som består av många olika typer av arbetsuppgifter. Att kunna hantera många parallella frågor och aktiviteter är en viktig egenskap för att lyckas i denna roll.

Meriterande är om du har:

 • erfarenhet av ledande befattningar av verksamhetsledning och/eller projektledning från energibranschen samt ett eget kontaktnät i branschen
 • vana av ekonomiskt ansvar och budgetering samt resultatuppföljning
 • god affärsmässighet med förmåga att se kundnytta
 • vana vid att vara självgående och proaktiv med ett affärsmässigt tänkande
 • ett brinnande intresse för människor, team och projektstyrning. Du brinner också för att ständigt förbättra marknadspositionen, kundrelationer och kundvärde samt ”Operational Excellence” i projekt och leverans
 • förmåga att skapa stort förtroende i organisation och hos individer för att skapa ett lag av kompetenta medarbetare som kompletterar varandras kompetensområden till en kraftfull helhet
 • ett inspirerande och engagerande ledarskap
 • god analytisk förmåga och är en skicklig och snabb problemlösare


Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete med ansvar att driva teamets utveckling framåt med lokal närvaro nära kunder och medarbetare. Som ledare är du ett föredöme för övriga verksamheten och lever upp till CGIs grundläggande värderingar: Partnership and Quality, Objectivity and Integrity, Intrapreneurship and Sharing, Respect, Financial Strength, Corporate Social Responsibility

Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information, kontakta:

Är du intresserad av rollen kontaktar du Ulf Persson, ansvarig ledare Utilities South på tel. 0733-988843 alt. ulf.persson@cgi.com - innan den 28 juni. I din ansökan bör det framgå varför du passar för denna roll och hur du kan bidra.


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

 • Agile / Collaborative Method
 • Business Development
 • English
 • Leadership
 • Problem Solving/DecisionMaking
 • Recruiting/Staffing
 • Swedish
 • Systems Architecture

Liknande jobb

Liknande jobb