Scania IT

Förvaltningsledare till Scania IT

Rekryterare
Scania IT
Plats
Södertälje
Annonserat
den 14 juni 2017
Stängs
den 3 juli 2017
Kategori
Övriga it-jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Scania genomgår för närvarande en spännande omvandling från renodlad lastbilstillverkare till att erbjuda hållbara och kompletta transportlösningar – att vara en tjänsteleverantör. IT och samverkan med omvärlden är en avgörande del i denna transformation och Scania IT har påbörjat en stimulerande och utmanande förändringsresa för att bidra till utvecklingen av Scanias affär.

Dina arbetsuppgifter
Du ansvarar för att samtliga aktiviteter inom ditt förvaltningsområde blir genomförda med kvalitet, både enligt kundens och egna organisationens krav och behov. I arbetet ingår även att planera och kommunicera systemförändringar, hantera incidenter inom överenskommen tid och att sedan proaktivt bygga bort dem inför framtiden. Vi arbetar agilt och tillämpar SCRUM. Inom ditt förvaltningsområde är du en utpräglad ledare och kommer i din roll även att jobba nära andra förvaltningsledare inom avdelningen.

Din profil
Vi söker Dig som har:
  • erfarenhet av ledande roller i projekt och/eller förvaltning
  • god förmåga att skapa bra kund- och leverantörskontakter
  • erfarenhet av att leverera applikationer och tjänster mot en bred kundbas
  • teknisk kompetens inom systemutveckling och förvaltning
  • god förståelse för systemutvecklingsprocesser
  • erfarenhet av ekonomi- och budgetarbete
  • erfarenhet av SCRUM är ett plu
Som person är du strukturerad, självgående och vågar ta egna beslut. Vi tror även att du är en god kommunikatör som behärskar engelska väl i både tal och skrift. Du har en stark servicekänsla och gillar att vara social med din omgivning.
 
Vi erbjuder

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.
 
Ytterligare information

Kontakta Sara Hesselgren (Rekryteringscenter), 08-553 519 33, eller Björn Jonasson (Chef), 08-553 541 61.    
 
Ansökan

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urval sker löpande under ansökningstiden.
 
Gör din ansökan via http://www.scania.com/group/en/available-positions/ för att vi ska få korrekta uppgifter. I de fall det uppstår problem med att registrera din ansökan på scania.com så kan du maila din ansökan till kandidatbokning@scania.com
OBS! Ange Scanias Job Id 20173067 i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior. Vi behöver också ditt fullständiga namn, adress, e-post och mobilnummer för att kunna registrera din ansökan. Ofullständiga mailansökningar kommer vi ej kunna hantera.

Liknande jobb

Liknande jobb