Bluegarden rekryterar en talangfull Webbutvecklare till Växjö!

Rekryterare
Bluegarden AB
Plats
Växjö
Annonserat
den 14 juni 2017
Stängs
den 26 juli 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Bluegarden är marknadsledande system- och tjänsteleverantör inom området human resources och lön. Vi erbjuder helhetslösningar som förenklar och effektiviserar administrationen samt skapar affärsvärde för kunden genom överblick och tillgänglighet till relevant HR-information och effektiva HR-verktyg. Bluegarden utvecklar, marknadsför, installerar, underhåller och ger kundservice runt de egna produkterna HR-plus och Medvind. Vi levererar även outsourcing av löne- och HR-administration. Bluegarden är en koncern med egen verksamhet i Sverige, Norge och Danmark. Varje år betalar Bluegardens kunder ut 16 miljoner löner via våra lösningar. Koncernen har c:a 600 anställda och i Sverige arbetar 150 personer. Merparten av vår verksamhet i Sverige finns i Malmö, Växjö och Stockholm. Hos oss kan du arbeta med allt från systemutveckling, försäljning, implementering, utbildning, drift och support.

 

Om ditt hjärta också klappar för lön, HR eller systemutveckling kan vi erbjuda dig härliga kollegor med gedigen lön- och systemkompetens, många spännande roller, projekt och kundmöten i en miljö där beslutsvägarna är korta och möjligheten att påverka stor.

Arbetsbeskrivning

Lön och HR är vår verksamhets hjärta och vi som arbetar här brinner för att förenkla och effektivisera löne- och HR-arbetet hos våra många kunder. Grunden i vårt kunderbjudande är vår produkt och som systemutvecklare i vårt utvecklingsteam kommer du att spela en avgörande roll i produktens utveckling. Vi arbetar agilt, där du ingår i ett komplett utvecklingsteam med uppdraget att leverera marknadens bästa produkt för lön och HR. Dina primära arbetsuppgifter i teamet kommer att vara att designa och bygga features och till din hjälp har du tillgång till de senaste komponenterna i Microsofts teknologistack och andra ramverk för utveckling. Vi är öppna för att använda nya ramverk och komponenter som gör vår produkt ännu bättre för våra kunder eller som effektiviserar vår produktutveckling.

Dina arbetsuppgifter

 • Genomföra utveckling av roadmap features, kundkrav och löpande underhåll i vår produktplattform
 • Tillsammans med lösningsarkitekter och produktspecialister ta fram den mest lämpade tekniska lösningen på teamets utvecklingsuppdrag
 • Kontinuerligt reflektera och föreslå förbättringar på hur vi kan förändra vårt arbetssätt och metodik
 • Kontinuerligt reflektera över hur nya teknologier, ramverk och tredjepartsprodukter kan göra vår produktplattform bättre för våra kunder och mer konkurrenskraftig på marknaden

Din profil

 • Gedigen erfarenhet i utveckling i Microsoft .NET (C#).
 • Erfarenhet i modern webb-utveckling med Javascript/HTML/CSS, ASP.NET MVC, React.
 • Hands-on erfarenhet i att arbeta i agila team.
 • Erfarenhet i webbdesign, interaktionsdesign och UX är meriterande.
 • Du är en lagspelare som gärna delar din kunskap och lär från dina kollegor.
 • Du är van att jobba i team och bidra till teamets gemensamma framgång i en miljö med högt tempo.
 • Du är ansvarstagande och driven och känner stolthet för ditt arbete. Du strävar efter att förstå ”the big picture” och ser möjligheter både vad gäller nya features och hur ny teknik kan används i produkten.
 • Du är nyfiken och lär dig snabbt och du är hängiven att ta till dig ny kunskap om teknologi och nyheter inom vårt domänområde.


Ett bra ställe att arbeta på!

Vi är måna om att skapa en riktigt bra arbetsplats och tar utgångspunkt i medarbetarundersökningen Great Place to Work i detta arbete. Vår senaste mätning visade ett riktigt fint resultat där 9 av 10 medarbetare hos oss tycker att Bluegarden är en mycket bra arbetsplats - och det vill vi naturligtvis fortsätta att vara! Vi har kollektivavtal och en marknadsmässig förmånspalett som bl.a. innehåller en privat sjukvårdsförsäkring, möjlighet till löneväxling, friskvårdsbidrag, extra ledighet och olika sociala aktiviteter som konstförening och lagtävlingar. Denna tjänst är lokaliserad till Växjö-kontoret, där fokus ligger på produktutveckling och leverans.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis IT. Vid frågor om tjänsten kontakta Jenny Järgren, rekryteringskonsult på Experis IT, telefon 070-255 71 43 eller jenny.jargren@se.experis.com. Du ansöker till tjänsten endast via registrerad eller bifogad CV på www.experis.se. Urval kommer att ske löpande sök därför tjänsten så snart som möjligt.

Välkommen!