Integrationsutvecklare rekryteras till Ovako IT

Rekryterare
Ovako
Plats
Västmanlands län, Dalarnas län, Gävleborgs län, Södermanlands län, Uppsala län, Örebro län, Smedjeba
Annonserat
den 14 juni 2017
Stängs
den 9 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Ovako är en ledande europeisk producent av långa specialstålprodukter till den tunga fordons-, bil- och verkstadsindustrin. Produktionen omfattar låglegerat stål och kolstål i form av stång, rör, ringar och förkomponenter. Bolaget har 14 produktionsenheter och ett flertal säljbolag i Europa och USA. Omsättningen är 1 100 miljoner euro och antalet anställda är 3 000 personer. Den totala produktionskapaciteten är 1,3 miljoner ton stål per år. Ovako IT arbetar med infrastruktur, teknik, Helpdesk , förvaltning och utveckling av IT-system, projektledning samt telefoni. Vi finns i Smedjebacken, Boxholm, Hällefors, Hofors och Imatra. För mer information se www.ovako.se.

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en Integrationsutvecklare till Ovako IT. Som Integrationsutvecklare kommer du att tillhöra Ovako's IT-avdelning och den nystartade BI-funktionen. Inom Business Intelligence är integration mellan källsystem och datalager en viktig och kritisk beståndsdel vilket innebär ett nära samarbete med DW-utvecklare, analytiker och BI-utvecklare. Som Integrationsutvecklare bidrar du till att vi har rätt data i rätt format på rätt ställe. Du arbetar med analys, modellering, utveckling och implementation av ETL- flöden med bra prestanda, spårbarhet, förvaltningsbarhet och säkerhet. Ovako har en komplex datamiljö som är under ständig förändring och där nya informations- och systembehov kräver kontinuerliga anpassningar. Idag finns flertalet tekniska integrationslösningar med ett strategiskt val mot Microsoft Biztalk. Ovako har datakällor av många olika typer men där Microsoft SQL Server är dominerande.

Vem är du?

Vi söker dig med ett analytiskt och strukturerat arbetssätt, du är ansvarstagande och agerar proaktivt. Du tar egna initiativ och agerar utifrån de analyser och behov som finns. Du är verksamhetsorienterad och ser samband mellan IT lösningar och företagets konkurrenskraft. Du är lösningsorienterad, nyfiken och kreativ med ett genuint intresse att utvecklas i rollen som integrationsutvecklare och att bidra till hela teamets utveckling.  Du har integritet och en ifrågasättande approach samt kan utmana existerande lösningar. Du är öppen och trivs med personlig kontakt och skapar nätverk genom gott samarbete.

Du som söker bör ha några av dessa kvalifikationer

  • Ett par års erfarenhet av utveckling i SQL Server och SSIS
  • Ett par års erfarenhet av utveckling i Microsoft BizTalk
  • Erfarenhet av databaser och datamodellering
  • Relevant högskoleutbildning inom IT, ekonomi eller motsvarande
  • Skriver och talar bra svenska och engelska

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet av ETL
  • Erfarenhet av
  • Erfarenhet av molnlösningar och big data teknologier
  • Verksamhetskompetens inom processindustri 
  • Vana från ett agilt arbetssätt


Ansökan

I den här rekryteringen har Ovako valt att samarbeta med Experis. För frågor gällande tjänsten var vänlig kontakta någon av våra rekryteringskonsulter, Carina Riström, tel. 021-151947 alt. via mail, carina.ristrom@se.experis.com eller Elin Tiger Mårtensson, tel. 021.151203 alt. via mail, elin.tiger.martensson@se.experis.com. Sista ansökningsdag för den här tjänsten är söndagen den 13 augusti 2017. 

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb