NYCE rekryterar C#.Net Applikationskonsult inom WMS / ERP

Rekryterare
NYCE Logic
Plats
Jönköpings län, Borås
Annonserat
den 14 juni 2017
Stängs
den 1 december 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi på NYCE Solutions är specialister på att utveckla funktioner och tjänster där vi genom vår mjukvara NYCE.LOGIC Warehouse Management System (WMS) effektiviserar handels- och logistikflöden. Med kontor i Nittorp (Borås), Jönköping, Lund och Kiev (Ukraina) är vi ett team på närmare 35 personer som har hela norden som marknad. Vi är också nya medlemmar i Vismakoncernen som är den ledande leverantören av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköp, betalning, butiksdata, IT-projekt, anbud och upphandling. 5.500 anställda förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 500.000 kunder i både privat och offentlig sektor. Just nu är vi inne i en expansionsfas där vi har hög efterfrågan på våra produkter och det är dags att utöka personal styrkan! www.nyce.se.

 

Vi fortsätter att expandera och behöver rekrytera fler duktiga WMS / ERP Applikationskonsulter! Med kontor i Nittorp, Jönköping, Lund och Kiev är vi ett team på runt 35 personer med hela norden som marknaden. Tjänsteplacering är i Nittorp eller Jönköping, men rätt person har även möjlighet att utgå från Lund.

Vi söker dig som brinner för utveckling av logisik / affärssystem med erfarenhet av att arbeta i lag, och direkt mot kund! Brinner du för att lösa problem, vill skapa fruktsamma, långsiktiga relationer, och kan tänka dig att dyka ner djupt i något så spännande som WMS? Då vill vi höra från dig! Då vi även tillhandahåller e-handelsbutiker, baserade på vårt WMS, för vissa kunder så kan tjänsten även innebära utveckling och underhåll av dessa. Rätt person har stora möjligheter att påverka sin utveckling och yrkesmässiga framtid.

Ansvarsområden:

  • Dagligen arbeta och utveckla vår egenutvecklade mjukvara NYCE.LOGIC för att effektivisera handels- och logistikflöden.
  • Arbeta med utveckling, driftsättning, konsultation och utbildning i projektteam, både för nya kunder och nuvarande kunder.
  • Löpande stöd och support till kunder i deras användning av NYCE.LOGIC.

Kompetens- och personlighetsprofil:

  • IT och/eller logistikrelaterad högskoleutbildning eller erfarenhet av affärsprocesser inom handel, logistik och intern lagerhantering
  • C#.Net, att koda gränssnitt i frontend m.h.a data från backend
  • Erfarenhet av WMS / logistik och /eller ERP / Affärssystem.
  • Erfarenhet av att arbeta kunddrivet direkt för/hos kund
  • Du är driven, utåtriktad med god social kompetens
  • Körkort för personbil är ett krav då tjänsteresor till kund förekommer

Starkt meriterande med kunskaper inom:

  • Webbtekniker såsom ASP.Net, MVC, HTML5, JavaScript, node.js, typescript

Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper, ansvar, självständighet, engagemang och förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. 

Ansökan och kontaktperson:

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis IT.

För mer information ring eller maila rekryteringskonsult Omar Burazerovic på 0703-774932 / omar.burazerovic@se.experis.com

Vänligen vänta inte till slutdatumet med att ansöka då intervjuer och urval sker löpande förutom i Juli då det är semester. Vi ser fram emot din ansökan.

 

Liknande jobb

Liknande jobb