Bluegarden rekryterar en talangfull Systemutvecklare till Växjö!

Rekryterare
Bluegarden AB
Plats
Växjö
Annonserat
den 14 juni 2017
Stängs
den 30 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Bluegarden är marknadsledande system- och tjänsteleverantör inom området human resources och lön. Vi erbjuder helhetslösningar som förenklar och effektiviserar administrationen samt skapar affärsvärde för kunden genom överblick och tillgänglighet till relevant HR-information och effektiva HR-verktyg. Bluegarden utvecklar, marknadsför, installerar, underhåller och ger kundservice runt de egna produkterna HR-plus och Medvind. Vi levererar även outsourcing av löne- och HR-administration. Bluegarden är en koncern med egen verksamhet i Sverige, Norge och Danmark. Varje år betalar Bluegardens kunder ut 16 miljoner löner via våra lösningar. Koncernen har c:a 600 anställda och i Sverige arbetar 150 personer. Merparten av vår verksamhet i Sverige finns i Malmö, Växjö och Stockholm. Hos oss kan du arbeta med allt från systemutveckling, försäljning, implementering, utbildning, drift och support.

 

Vill du vara bäst i Sverige på Lön? Sök då denna tjänst!

Arbetsbeskrivning

Lön och HR är hjärtat i vår verksamhet och vi som arbetar här brinner för att förenkla och effektivisera löne- och HR-arbetet hos våra kunder. Vi arbetar agilt, där du ingår i ett komplett utvecklingsteam med uppdraget att ytterligare förbättra marknadens bästa produkt för lön. Dina primära arbetsuppgifter i teamet kommer att vara att bygga teknikplattform och features. Till din hjälp har du tillgång till de senaste komponenterna i Microsofts teknologistack och andra ramverk för utveckling. Vi är öppna för att använda nya ramverk och komponenter som gör vår produkt ännu bättre för våra kunder eller som effektiviserar vår produktutveckling.

Dina arbetsuppgifter

 • Genomföra utveckling av kundkrav, roadmap features och löpande underhåll i vår produktplattform.
 • Tillsammans med lösningsarkitekter och produktspecialister ta fram den mest lämpade tekniska lösningen på teamets utvecklingsuppdrag
 • Kontinuerligt reflektera och föreslå förbättringar på hur vi kan förändra vårt arbetssätt och vår metodik.
 • Kontinuerligt reflektera över hur nya teknologier, ramverk och tredjepartsprodukter kan göra vår produktplattform bättre och mer konkurrenskraftig.

Din bakgrund

 • Gedigen erfarenhet i mjukvaruutveckling gärna i flera språk
 • Erfarenhet i utveckling i Microsoft .NET (C#).
 • Erfarenhet av backend utveckling
 • Erfarenhet inom utveckling för lön eller ekonomisystem är meriterande.

Som person är du;

 • En lagspelare som gärna delar din kunskap och lär från dina kollegor.
 • Brinner för att lösa avancerade logiska problem.
 • Van att arbeta agilt i team och bidra till teamets framgång i en miljö med högt tempo.
 • Kreativ och strävar efter att förstå ”the Big Picture” samt ser möjligheter både vad gäller nya features och hur ny teknik kan används i produkten.
 • Nyfiken, lär dig snabbt och är hängiven att ta till dig ny kunskap om teknologi och nyheter inom vårt domänområde.

Vad kan vi på Bluegarden erbjuda Dig?

Vi är måna om att skapa en riktigt bra arbetsplats och tar utgångspunkt i medarbetarundersökningen Great Place to Work i detta arbete. Vår senaste mätning visade ett riktigt fint resultat där 9 av 10 medarbetare hos oss tycker att Bluegarden är en mycket bra arbetsplats - och det vill vi naturligtvis fortsätta att vara! Vi har kollektivavtal och en marknadsmässig förmånspalett som bl.a. innehåller en privat sjukvårdsförsäkring, möjlighet till löneväxling, friskvårdsbidrag, extra ledighet och olika sociala aktiviteter. Denna tjänst är lokaliserad till Växjö-kontoret, där fokus ligger på produktutveckling och leverans.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis IT. Vid frågor om tjänsten kontakta Jenny Järgren, rekryteringskonsult på Experis IT, telefon 070-255 71 43 eller jenny.jargren@se.experis.com. Du ansöker till tjänsten endast via registrerad eller bifogad CV på www.experis.se. Urval kommer att ske löpande sök därför tjänsten så snart som möjligt.

Välkommen!