Technical Lead .Net Fullstack - rekryteras till Telefinans Technology

Plats
Göteborg, Västra Götaland
Annonserat
den 16 juni 2017
Stängs
den 13 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Telefinans har funnits sedan 1985 och är en av Norges största förmedlare av lån och krediter för privatpersoner. Läs mer om oss: https://telefinans.no/om-telefinans Telefinans förvaltar och vidareutvecklar en tekniskt komplex lösning som idag är en av Nordens mest eftertraktade. De senaste åren har vi haft en explosionsartad tillväxt med hög lönsamhet där vi dubblat omsättningen flera år i rad. Nu startar vi upp i fler länder i Norden. Telefinans Technology etablerar sig nu bl.a i Sverige och Göteborg! Vill du vara med på en utmanande resa med oss som en tongivande teknisk nyckelspelare? Vår plattform är direkt drivande för vår fortsatta framgång och därför kommer just DU att vara en mycket viktig medarbetare. 

Kompetens

Vi söker en kompetent och erfaren .Net fullstack technical lead.

C#, ASP.NET, MVC/WebAPI, HTML/CSS, JavaScript, AngularJS, Entity Framework, SQL, Azure, AzureService Bus och Azure Blob Storage är vardagsmat för dig.

Du bör ha arbetat något år för att prestera väl i tjänsten (gärna 5 år + erfarenhet), vi hoppas att du finner denna typ av komplexa system utmanande och intressant att utveckla.

Om dig / Vi tror att:

  • du hela tiden strävar efter att förenkla det komplicerade
  • du brinner för det du gör och älskar att lära dig nya tekniker
  • du är pålitlig och levererar funktionella lösningar som du är stolt över
  • tester för produktionskritiska delar är en självklarhet för dig
  • SOLID är något du eftersträvar
  • du använder patterns när det behövs

Den tekniska plattformen har hög tillförlitlighet och hanterar stora mängder trafik varje dag. Din roll kommer därför att vara mycket viktig och verksamhetskritisk då det gäller arkitektur och att ta lösningen till nästa nivå för att möta de tekniska och affärsrelaterade krav som morgondagen kräver. Denna roll ger ett stort ansvar, frihet och mycket stora möjligheter att påverka de tekniska lösningarna både gällande arkitektur och visuell utformning.

Vad vi erbjuder:

Du väljer själv din utrustning då du vet bäst vad du behöver för att få ditt jobb gjort. Vi är lyhörda för dina behov och vill att du ska trivas hos oss. Du kommer att bli en mycket viktigt resurs för bolaget och vår fortsatta framgång. Vi erbjuder rätt nyckelperson en god kompensation och en stor grad av teknisk och personlig frihet med goda tekniska utvecklingsmöjligheter. Givetvis får du en egen budget för utbildningar/konferenser, det ser vi som en självklarhet. Välkommen, vi vill att du ska trivas fullt ut hos Telefinans.

Ansökan & Info:

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis IT och rekryteringskonsult Omar Burazerovic som nås på tel: 0703-774932 / omar.burazerovic@se.experis.com

Vänligen vänta inte med din ansökan till slutdatumet. Vi ser fram emot din ansökan till denna mycket viktiga nyckelposition spännande tjänst.

Sök drömjobbet idag! Vi ser fram emot att träffas.

Liknande jobb

Liknande jobb