CGI

Technical Development Manager Test Center, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 20 juni 2017
Stängs
den 14 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Välkommen till CGI!

Vi söker dig som vill arbeta som Technical Development Manager i vårt Test Center som vi levererar till vår kund inom automotive sektorn! Vi är tillsammans med vår kund inne i en spännande period där vi inom test har en stor del i att leverera kvalitetsprodukter som stödjer vår kunds vision och högt ställda mål 2020. Vi växer med vår kund och levererar våra tjänster till en rad spännande projekt. Vi är bland annat med och bygger fabriker, utvecklar programvara för uppkopplade bilar och ser till att logistiken fungerar.

Vår leverans växer och vi är nu ca 60 personer som jobbar med att leverera testjänster till vår kund. Nu behöver vi förstärkning av en ledare som verkligen vill och kan göra skillnad när det gäller att förflytta oss ytterligare mot det moderna testcentret.

  • Tar ansvar för ”Technical Outlook” och proaktivt utvärderar, genomför Proof of Concepts och för in nya verktyg i leveransen.
  • Driva förändringsprojekt med syfte att förbättra kvalitet i testingen.
  • Utmana, driva och se till att vi ökar automatiseringsgraden i vår leverans.
  • Skapar förutsättningar för nya tjänster inom testområdet i takt med den ökande förändringsgraden hos vår kund.
  • Fungera som rådgivare när det gäller test på alla nivåer, från strategisk till operativ nivå


Vi ser gärna att du har erfarenhet inom test och vill driva utvecklingen framåt när det gäller den senaste tekniken inom ex. Test Data Managament och Service Virtualisation. Du behöver ha erfarenhet och en önskan att driva på utvecklingen inom test automatisering. Du kanske har jobbat som konsult i många år men känt att du vill kunna påverka mer inriktning, beslut och framfart. Vi tror att du har tidigare fungerat som rådgivare när det gäller test strategier och lösningar på alla nivåer. Du har jobbat i agila projekt och kan fungera som en agil test coach. Det är meriterande om du har jobbat i med Continuous Integration and Continuous Delivery där du har jobbat med kvalitet och test.

Vi erbjuder dig en roll som ledare inom vårt Test Center och tar ansvar för leverans samt driver proaktiva förslag som förflyttar oss framåt ur ett tekniskt perspektiv.

Du skall arbeta med oss om du vill jobba med framtidens produkter och i en leverans där vi har hög puls och fart. Där du kan vara med och påverka och fatta beslut om vilken riktning som vi tillsammans skall ta för att göra skillnad.

Vi vill gärna träffa dig och ser fram emot ett givande samtal.

Välkommen till oss! Välkommen till CGI!


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Agile / Collaborative Method
  • Test Strategies

Liknande jobb

Liknande jobb