Asko Appliances AB i Lidköping söker Elkonstruktör

Plats
Västra Götalands län, Skövde, Lidköping, Falköping, Skara, Götene
Annonserat
den 20 juni 2017
Stängs
den 16 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Asko Appliances AB är en del av Gorenje Group, en av Europas största vitvaruproducenter med en omsättning på 1,3 bn Euro och ca 10 500 anställda. Gorenje Group finns representerad i mer än 70 länder världen över. ASKO är Gorenje Groups globala premiumvarumärke och levererar högkvalitativa produkter för både kök och klädvårdsrum. ASKO har ett komplett utbud av vitvaror för köket som ugnar, fläktar, hällar, diskmaskiner, kyl/frys etc. ASKOs fabriker har dessutom miljöcertifierats enligt ISO 14001 vilket innebär att allt utförs så miljövänligt som möjligt. 

Läs mer på www.asko.se


Arbetsbeskrivning

Som Elkonstruktör kommer du att arbeta med elkonstruktion på avdelningen för nyutveckling av diskmaskiner. Arbetet sker huvudsakligen i projektform. Du kommer att utveckla el/elektroniksystem och komponenter till diskmaskiner i samarbete med underleverantörer. Du kommer bland annat att arbeta med kravspecifikationer, avbuggning av programvara, kravställning, flödesscheman, analys av testrapporter samt agera stöd till produktionen vid driftsättning.

Arbetet innebär såväl nationella som internationella kontakter och en del resor förekommer i tjänsten, inklusive utlandsresor då du vid behov medverkar vid provbyggnation och uppstart av nya projekt på produktionsenheten i Slovenien.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Lidköping och skall tillsättas snarast.

Vem är du?

För att passa i rollen som Elkonstruktör har du relevant högskoleutbildning inom el/elektronik. Du kan likväl ha en senior profil med erfarenhet som att vara nyutexaminerad. Grundläggande programmeringskunskaper inom C och C++ är meriterade.

Du har ett stort tekniskt intresse och är en driven problemlösare. Du är noggrann, tar egna initiativ och stort ansvar i ditt arbete. Du är duktig på att analysera, samarbeta och bolla idéer tillsammans med kollegor.

Tjänsten förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Asko Appliances AB med Experis, en del av ManpowerGroup.

Du söker tjänsten via länken på denna sida med registrerat och uppdaterat CV. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Julia Sahlberg på telefon 0500-44 62 49 eller e-post julia.sahlberg@se.experis.com.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 16 juli 2017.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb