Business Controller med fokus på lönsamhet och tillväxt

Plats
Västra Götalands län, Ulricehamn
Annonserat
den 20 juni 2017
Stängs
den 22 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Emballator Metal Group utvecklar och tillverkar förpackningslösningar för färg- och kemiindustrin. Geografiskt sträcker sig marknaden från Storbritannien i väst till Ryssland i öst och från Norden ner till stora delar av Europa. Våra enheter finns i Ulricehamn, Nybro och Finland, samt säljkontor i Norge och Danmark. Emballator Metal Group har över 200 anställda och omsätter 550 miljoner kronor. Företaget ingår i den familjeägda Herencokoncernen. Läs mer på www.emballatormetalgroup.se.

 

En burk - tusen möjligheter. Ja, det är lite så vi på Emballator ser det. Vi är marknadsledande inom området idag, men vår ambition är självklart att fortsätta växa och att ligga i framkant i utvecklingen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Business Controller stöttar du organisationen och driver utvecklingen till mer proaktivt stödjande av lönsamheten i bolagets erbjudande och tillväxt. Du kommer att vara delaktig i vidareutveckling av riktlinjer, processer och regler samt ger input till förändring och förbättringar. Rollen är en nyckelfunktion i företaget med hög expertis inom området och en tillgång för avgörande affärsbeslut och lönsamhet.

Vi erbjuder en roll där du ges stor möjlighet att påverka företagets utveckling och strategi utifrån ett resultatorienterat arbete. Där du är delaktig i företagets alla funktioner och ges möjlighet att driva och presentera projekt direkt mot ledningsgruppen.

Placering: Emballator Ulricehamns Bleck AB

Vem är du? Dina kvalifikationer

Du har en högskola-/universitetsutbildning eller någon annan eftergymnasial utbildning inom ekonomi alternativt, ingenjör med ekonomisk inriktning.  Du har arbetat med kvalificerade ekonomiuppgifter och som Business Controller/Analytiker i flera år i kombination med affärsstöd till verksamheten. Du är en driven person som gillar utmaningar och utveckling, du presenterar siffror /analyser på ett enkelt och överskådligt sätt. Din ambition är att arbeta med kvalificerat affärsstöd i ett internationellt företag med ett starkt affärsfokus.  Du använder engelska i tal och skrift och talar flytande svenska. Du är en van användare av affärssystem och rapportsystem samt behärskar Excel på hög nivå.

Kontakt

Välkommen att söka tjänsten på experis.se. För mer information kontakta Katarina Czudowska på Experis. 033-23 70 44, 0730-77 49 08. Löpande urval tillämpas. Sista ansökningsdag är den 21 augusti. 

Liknande jobb

Liknande jobb