CGI

Teknisk Testare, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 21 juni 2017
Stängs
den 9 januari 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Teknisk testare sökes till vårt unika testcenter hos ett av Sveriges mest framstående och uppmärksammade produktbolag.

Vi söker dig som vill arbeta i en internationell miljö och dra nytta av de möjligheter som ett internationellt företag av vår storlek kan ge. I vårt testcenter får du vara med och utveckla produkter som ligger i teknikens framkant, då vi är involverade i de flesta av kundens högst prioriterade projekt. Vår kund växer snabbt och vi behöver utvecklas i samma takt. För rätt person så finns alla möjligheter att påverka vår framgång och sin egen arbetssituation.

Just nu ser vi gärna att du med ditt arbete som prestandatestare eller testautomatiserare vill vara med och förstärka vårt team. Vi letar efter dig som har kompetensen och rätt driv för att ta vårt arbete med tjänster inom prestandatest och testautomatisering till ytterligare en nivå.Vi söker dig som talar våra kunders språk, förstår deras verksamhet och vill vara med och hjälpa dem i sin förändringsresa. Genom att leda, driva och utföra arbete med prestandatesting och/eller testautomatisering i kundernas projekt, finns bland annat chansen att vara med och utveckla uppkopplade bilar, telematic tjänster eller bygga nya fabriker.

Dina uppgifter genomförs i en global miljö där du får chansen att jobba med människor från hela världen. Arbetet utförs i olika leveransformer, exempelvis i ett team som levererar kompletta tjänsteleveranser tillsammans med offshore-medlemmar eller som enskild resurs i ett utvecklingsprojekt. Rollen kan även innefatta ansvar för kostnadsestimeringar, pre-sale, analysarbete och presentationer.Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen?

Vi söker dig som är en prestandatestare eller testautomatiserare och vill jobba med komplexa lösningar. Du har flera års erfarenhet av teknisk testning, har jobbat i flera projekt och har djupa kunskaper i hela utvecklingsprocessen och mjukvaruarkitektur.
Då dina arbetsuppgifter även kan komma att omfatta analyser, presentationer och proof of concept för kunder, ser vi gärna att du är analytisk, har en teknisk förståelse och en utåtriktad personlighet.

Som Teknisk testare hos CGI kommer du att få roller där du förväntas kommunicera med verksamhet och IT. Du behöver kunna hantera alla intressenter och du är bra på att förklara affärsnyttan av testning. Du kan dessutom ge förslag på olika tekniska lösningar beroende på kundens miljö och infrastruktur.
Det är meriterande om du har kompetens av verktyg inom relevant område, exempelvis HPE's ALM, Performance Center/LoadRunner, UFT, LeanFT, Jmeter och Selenium.

Våra projekt drivs på såväl svenska som engelska.

För mer information, kontakta
+46 31 7611433, niloofar.varayan@cgi.com


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Technical Analysis
  • Test Management

Liknande jobb

Liknande jobb