Chef för system- och teknikutveckling

Plats
Örebro län, Värmlands län, Karlskoga
Annonserat
den 21 juni 2017
Stängs
den 7 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nobeli Business Support ägs av Saab Dynamics AB och BAE Systems Bofors AB och levererar business support till företag som vill koncentrera sig på sin kärnverksamhet. Våra tjänsteområden är Dokumenthantering, Lön & Personal, Patent, Säkerhet, Telefoni och Spedition. Nobeli Business Support finns i Karlskoga, Linköping, Jönköping och Örebro. Vi är ca 140 medarbetare och omsatte under 2016 ca 180 MSEK.

 

Nobeli Business Support står inför en ljus och spännande framtid med fokus på expansion.
Är du en målinriktad och driven ledare som vill bidra till vår offensiva tillväxt?


Arbetsbeskrivning

Du har som huvudansvar att utveckla Nobelis övergripande system och teknikplattform och därigenom skapa förutsättning för betydande effektiviseringar i våra processer gentemot kund.

I rollen ingår att utvärdera och utveckla våra befintliga system och ev. nya. Du är sakkunnig och fungerar som ett stöd till organisationen vad gäller system och teknikfrågor samt vid behov medverkar vid kundmöten för att stödja enheten inom sälj- och affärsutveckling.

Det är av stor vikt att du uppdaterar dig via omvärldsbevakning kring områden såsom teknik, tjänsteutveckling, konkurrenter och de certifieringar och myndighetskrav som ställs på oss som leverantör.

På enheten arbetar idag ca 3 personer fördelat på IT-koordinator, IT- och systemutvecklare samt systemförvaltare.  Du har budget- och personalansvar och ingår i Nobelis ledningsgrupp. Du rapporterar till VD.

Tjänsten är placerad i Karlskoga.


Vem är du?

Vi tror att du är en social och utåtriktad person som kan kommunicera på alla nivåer, du är prestigelös och kan kavla upp ärmarna när det krävs. Du har en gedigen IT-bakgrund gärna med erfarenhet från ledande befattningar.  Du har en förståelse för våra kunders vardag och är konsultativ, vågar utmana och komma med nya infallsvinklar. 

Vi ser gärna att du har lämplig akademisk utbildning. Du har flerårig erfarenhet från att ha jobbat nära kund samt från processutveckling inom system och teknik. Du gillar kundkontakten och drivs av att kunna möjliggöra för effektiviseringar i processer både internt och ut mot kund.  Vi utgår från att du jobbar mål- och resultatinriktat och har tidigare erfarenhet från ledarskap.

Som person är du lyhörd och tydlig i ditt sätt att leda och kommunicera. Du gillar samarbete har ett stort driv med förmåga att entusiasmera och engagera din omgivning.


Kontakta oss

Den här rekryteringen görs i samarbete med Experis. Du visar intresse för den här tjänsten genom att registrera ditt CV med ett personligt brev om varför du är rätt person att leda enheten för system- och teknikutveckling inom Nobeli Business Support. Sista ansökningsdag är den 6 augusti 2017.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Katarina Glennert 073-0774956, katarina.glennert@se.experis.com .   

Vi ser fram emot din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb