Senior systemutvecklare rekryteras till VGR IT

Plats
Mölndal och Vänersborg, Västra Götaland
Annonserat
den 22 juni 2017
Stängs
den 1 november 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara med och bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? Vi behöver nu förstärka ICC-team med ytterligare en kompetent systemutvecklare med gedigna kunskaper inom integrationsområdet. Med placering i Mölndal och Vänersborg.

Integration Competence Center (ICC), är ett kompetenscentrum för integrationer med syfte att stödja kunder inom VGR med kompetens och rådgivning kring olika integrationslösningar Vi är ett team som består idag av sexton systemutvecklare och integrationsarkitekter placerade i Mölndal och Vänersborg. Arbetet är att säkerställa att integrationer är förvaltnings- och underhållsvänliga. Du får delta i spännande utvecklingsprojekt, vara med vid upphandlingar samt möten med leverantörer och verksamhetsrepresentanter.

Arbetsuppgifter

 • Utveckla integrationslösningar
 • Samverka, ställa krav och representera ICC i mötet med leverantörer och verksamhet
 • Medverka i förstudier och utvärdering av nya tekniker
 • Att i förekommande fall specificerar tjänstekontrakt för integrerande system
 • Säkerställa kvalité genom att leveransen följer VGR ITs riktlinjer
 • Delta i samverkans forum med motsvarande funktioner både nationellt och med andra landsting/
 • regioner
 • Delta aktivt i arbetet att driva SOA governance arbete och vidareutveckling av ICC
 • Axla rollen som utvecklingsansvarig inom projekt i samverkan med övriga enheter inom VGR IT och verksamhetsrepresentanter


Vem är du?

Vi ser att du minst har fem års dokumenterad erfarenhet i rollen som systemutvecklare inom Java plattformen, erfarenhet av att utveckla integrationslösningar. Du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet.

För att lyckas som systemutvecklare vill vi att du har vana att driva samtal med verksamhet och leverantörer rörande krav, avgränsning, ansvarsfördelning samt ta fram lösningsförslag. Som plattform använder vi Ubuntu Linux, arbetar med integrationsverktyget Mule ESB för att skicka och ta emot information via en server använder vi Active MQ - open source message broker. Vi vill att du ska ha erfarenhet av att arbeta med Jenkins byggserver, som vi senare bygger våra SOAP och REST-API: er tillsammans med JAX-WS och JAX-RS. Har du Kunskap inom säkerhetstekniker, Erfarenhet som teknisk projektledare och Praktisk erfarenhet av Agil projektmetodik och arbetssätt är det meriterande men inget krav

Personliga egenskaper

Vi önskar att den person vi söker har:

 • Mycket god samarbetsförmåga och villighet att dela med sig av sin kunskap
 • Förmåga att arbeta effektivt både självständigt och i grupp
 • Drivande med initiativförmåga
 • Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på både svenska och engelska

Bland dina personliga egenskaper vill vi även att det ska finnas en stor portion av nyfikenhet, initiativförmåga och öppenhet. Det är också viktigt för oss att du har en helhetssyn samt att du står bakom och kan arbeta utifrån vår värdegrund: Professionalism, Engagemang och Serviceanda.

Vad erbjuder VGR IT dig?

VGR IT erbjuder dig ett utmanande och inspirerande arbete. Du kommer att arbeta i en miljö där du blir en viktig del av teamet, i ett företag där din insats syns och påverkar och du får chans att utvecklas genom spännande projekt. Här erbjuds du ett ansvarsfullt arbete i en omväxlande och dynamisk miljö.

Hur söker jag denna tjänst?

I denna rekrytering samarbetar Västra Götalandsregionen IT med Experis. Vi strävar efter en arbetsplats som speglar samhällets mångfald, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Thandi Schüler på telefon 0725-06 51 69 eller thandi.schuler@se.experis.com. Vi tar endast emot ansökningar via www.experis.se. Då vi tillämpar löpande urval; sök så fort som möjligt, dock senast den 27 augusti.

Du är varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb