Sogeti Sverige AB

Mjukvaruutvecklare inom testautomation

Plats
Linköping / Norrköping
Annonserat
den 22 juni 2017
Stängs
den 31 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Sogeti jobbar sedan många år tillbaks med design och utveckling av både öppna och inbyggda system, från kravinsamling, arkitektur och design till integration och automatisk kvalitetssäkring. Hos oss i Linköping eller Norrköping får du möjligheten att få kompetenta och inspirerande kollegor samt även spännande och utmanande uppdrag och projekt.

Våra konsulter är inblandade i projekt som ställer höga krav på säkerhet, prestanda, datavolymer och robusthet. Sogetis konsulter har förståelse för helheten och djupa kunskaper inom utveckling, teknik, IoT, integration, säkerhet och testautomation.

Vi söker dig som har mjukvaruutveckling, automatiserad testning, kravhantering, systemdokumentering, design och/eller verifiering som spetskompetens och förstår continuous integration, DevOps, automatiserade tester. Tekniskt kan det röra sig om C/C++ utveckling i en realtidsmiljö, men det kan lika gärna handla om .NET, Ada, Android eller Java-teknologi.

Vi på Sogeti har genom vår förmåga att anpassa sig till den lokala marknaden utvecklat expertkunskap inom många branscher och områden, t.ex. fordon, telekom, medicin, kraft, maskin och försvarsindustrin.

Vi söker ingenjörer med brinnande intresse för utveckling som stimuleras av högteknologiska utmaningar, initialt letar vi efter dig med tidigare konsulterfarenhet. Som konsult hos Sogeti arbetar du i intressanta projekt, alltid nära våra kunder.

 

Du kommer att arbeta med olika faser i utvecklingsprojekt med basen i språk som C/C++, C#, .Net, Java, Perl, Phyton, Andriod, IOS och Ada. Med verktyg som Jenkins, Rhapsody, Eclipse, Cucumber, Matlab, Simulink och Bridgepoint. Arbetet sker till största del enligt agila metodiker som Scrum.

Då du oftast arbetar i grupp, är det viktigt att du är utåtriktad och kan ta initiativ. Du behöver kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska. Din grundinställning är att alltid göra det bästa för kunden.

Vi söker dig som är civilingenjör med några års erfarenhet och med stort intresse för programvaruutveckling. Du bör ha minst ha några års erfarenhet av nämnda språk och verktyg. Du har en god analytisk förmåga och en passion för att lösa problem. Du har arbetat med agila arbetssätt och continuous integration.

Liknande jobb

Liknande jobb