Teknisk kravanalytiker CRM-system till Länsförsäkringar AB

Plats
Stockholms län
Annonserat
den 22 juni 2017
Stängs
den 16 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

IT inom Länsförsäkringar AB har en mycket central roll för hela Länsförsäkringars verksamhet och ansvarar för utveckling, förvaltning och drift av länsförsäkringsgruppens IT-miljö. Det är ett av våra viktigaste verksamhetsområden och har en viktig roll i hela bank- och försäkringsaffären. IT är en egen enhet där CIO ingår i koncernledningen. IT-enheten ansvarar även för arkitektur, leverantörsstyrning, IT-säkerhet och Inköp. Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid. Vi sitter i nyrenoverade lokaler på Gärdet i Stockholm. Vi erbjuder bland annat egen motionsanläggning, friskvårdstimme och en förmånsportal för våra medarbetare.

 

Som teknisk kravanalytiker på Länsförsäkringar AB trivs du med att fånga, förstå och översätta krav för att utveckla CRM-system vidare. Du ställs dagligen inför spännande utmaningar som utvecklar dig vidare i karriären. Här får du en händelserik vardag i en organisation som satsar stort på det digitala.

Om jobbet

Vi söker dig som vill arbeta som bryggan mellan IT och verksamhet där du är med och bidrar till vår affärsutveckling. Du har ett nära samarbete med lösningsarkitekt och ansvarar för att systemet vidareutvecklas på bästa sätt i enlighet med verksamhetens önskemål.

Länsförsäkringar AB arbetar enligt förvaltningsmodellen PM3 och du ingår i en grupp som ansvarar för styrning och uppföljning av den outsourcade verksamheten samt den totala IT-leveransen för företagets kärnsystem inom masterdata och CRM.

Du kommer att bidra till affärsutvecklingen i en spännande tid där digitalisering står i fokus samtidigt som vi erbjuder dig ett utvecklande arbete med balans mellan arbete och fritid. Rollen innebär många interna och externa kontaktytor vilket ställer krav på att du är kommunikativ och van att prata både engelska och svenska.

Dina arbetsuppgifter blir att fånga in verksamhetens behov, dokumentera, skriva systemkrav, daglig uppföljning och kravställning av olika aktiviteter, kvalitetssäkring av CRM-systemet samt vara drivande i vidareutvecklingen. Du kommer ha en mängd olika kontaktytor inom organisationen och mycket varierande arbetsuppgifter.

Vem är du? 

Du har troligtvis tidigare jobbat med att omvandla verksamhetens behov till IT-krav. Kanske har du jobbat som systemägare, CRM-ansvarig eller teknisk kravanalytiker. Vi ser gärna att du har en förståelse för outsourcad verksamhet samt har en lösningsorienterad inställning till stort som smått.

Vårt CRM-system är byggt i Siebel och kunskaper om utveckling och konfiguration gällande plattformen är ett krav. Anpassningar och integrationer bidrar till att det finns en komplexitet som du med nyfikenhet skapar dig en förståelse för med hjälp av din systemförståelse och analytiska ådra. Du tycker komplexa flöden är kul och har en förmåga att se kopplingar och helhet.

Du är en person som har en god förmåga att kommunicera med personer från såväl verksamhet som IT. Eftersom du arbetar i en internationell leverans är det viktigt att du är bekväm i att använda engelska likväl som svenska. 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Länsförsäkringar AB med Experis IT. Frågor om tjänsten besvaras av Pia Holmberg, rekryteringskonsult på Experis IT, 08-508 954 04, pia.holmberg@se.experis.com. Du söker tjänsten genom att registrera ditt CV på www.experis.se och koppla mot tjänsten, klicka här.

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Länsförsäkringar - en unik arbetsgivare

Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag. Välkommen till en bank- och försäkringsgrupp som inte är riktigt som alla andra.

Läs mer om Länsförsäkringar AB med dotterbolag
http://www.lansforsakringar.se/om-oss/om-lansforsakringsgruppen/lansforsakringar-ab/

Liknande jobb

Liknande jobb