Kreativ Systemutvecklare till Sparlån

Rekryterare
Sparlån
Plats
Stockholm
Annonserat
den 28 juni 2017
Stängs
den 31 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Företaget

Sparlån Sverige AB grundades 2014 och var först att få Finansinspektionens tillstånd att förmedla person-till-person-lån i Sverige. Sparlåns affärsmodell kapar mellanhänder och flyttar därmed värde från banken tillbaka konsumenterna. Hos oss lånar privatpersoner pengar med sin personliga återbetalningsförmåga som säkerhet. De lånar av andra privatpersoner, företag och institutioner som vill låna ut pengar som en investering. Sparlån ser till att förmedlingen sker på ett tryggt, smidigt och enkelt sätt. Sparlån är ett Betalningsinstitut med verksamhet i Sverige och står under Finansinspektionens tillsyn. Läs mer på www.sparlån.se.

Upptäck Sparlån – det är smart!


Arbetsuppgifter och tjänsten

Till vår uppdragsgivare Sparlån, ett ungt fintech bolag på stark tillväxt, söker vi nu dig som vill vara med och utveckla framtidens finansieringstjänster. Genom att sammanföra investerare med låntagare digitalt sänker Sparlån kostnader, förbättrar villkor och förbättrar användarupplevelsen. Sparlåns ambition är att förändra finansbranschen och flytta pengar och makt ifrån bankerna tillbaka till kunderna.

Målsättningen är att skapa världens bästa digitala kundupplevelse och utveckla nya, smarta och spännande lösningar. Till detta behöver de din hjälp. Sparlån använder sig utav ny teknik och arbetar i flexibla processer för att optimera output.

Sparlån står just nu inför en spännande tillväxtresa. Grunden, med tillstånd, teknisk plattform, organisation, finansiering och kunder, är lagd. Nu är det dags för nästa steg vilket innebär implementering av ett helt nytt varumärke, lansering av nya tjänster för att öka tillväxttakten och att gå ifrån 10 till 50 anställda.

Som Systemutvecklare på Sparlån blir du en viktig spelare i en liten organisation där du ges möjlighet att ta ett stort ansvar. En av dina främsta uppgifter blir att arbeta med fortsatt utveckling av systemplattformen samt utvecklingsområden såsom:

  • Serviceorienterad utveckling och systemarkitektur (microservices)
  • Vidareutveckling av plattformen byggd med Laravel/PHP/AWS
  • Utveckling av lösningar för affärsproblem, skalbarhetsutmaningar och säkerhetsrisker
  • Administration och vidareutveckling av infrastruktur
  • Design/Integration av APIer/Tjänster
  • Bidra till planeringsarbetet för plattformsutvecklingen


Erfarenhet, utbildning och person

Vi söker dig som idag arbetar i en liknande roll och som har tre till fem års erfarenhet av full-stack utveckling varav minst ett års specifik erfarenhet av PHP och Laravel. Du har en bred kunskap om säker och skalbar webb- och mjukvarudesign samt uppbyggnad. Det är meriterande om du har arbetat med finansiella- eller liknande tjänster.

Du har en akademisk examen inom data- och systemvetenskap eller liknande alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.

Vi söker dig som vill arbeta hos en arbetsgivare där du både ges tid och möjlighet att få utlopp för din kreativa förmåga. Här ges du stor frihet under ansvar och bara du själv sätter gränsen för vad som är möjligt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter att du är en positiv, energifull lagspelare som gärna delar med dig utav både ideér och kunskap till dina kollegor.

Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Känner du dig manad att vara med på resan? Kontakta då oss!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Sparlån med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Kontaktperson:

Carolina Eskengren
08-120 50 427

Liknande jobb

Liknande jobb