Manager software design & electrical system presses

Rekryterare
AP&T
Plats
Västra Götalands län, Tranemo
Annonserat
den 28 juni 2017
Stängs
den 1 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

AP&T utvecklar, tillverkar och marknadsför kompletta produktionssystem, automation, pressar, verktyg samt tillhörande eftermarknadstjänster. Vi har anläggningar i Ulricehamn, Lagan, Tranemo och Brescia, Italien samt egna försäljnings-/servicebolag på ett flertal marknader och är därmed en av Europas ledande tillverkare i branschen. Vi är 450 anställda och omsätter ca 1 000 MSEK. www.aptgroup.com

 


TILL AP&T SWEDEN I TRANEMO SÖKER vi en Manager Software Design and Electrical System Presses. Du kommer att leda flera av våra team inom mjukvarudesign, elkonstruktion och drifttagning.

Tillsammans med kollegor inom AP&T:s övriga produktions- och affärsenheter utvecklar och implementerar du och dina teammedarbetare kompletta, flexibla och effektiva produktionssystem med fokus på lösningar för plåtformningsindustrin. Du säkerställer att pressarna håller en hög innovationsnivå avseende utveckling, kvalitet, säkerhet, utbildning och driftsäkerhet.
Du har ett affärsmässigt, strategiskt förhållningssätt och är van att planera och genomföra uppdrag i linje med visioner och långsiktiga mål. I din roll som ledare är du ange­lägen om att utveckla dina medarbetare och dela med dig av erfarenheter och kunskaper.

Dina kvalifikationer

Du har en högskola eller universitetsutbildning inom maskin, meriterande inriktning mot mjukvarudesign eller elkonstruktion. Du har erfarenhet av mjukvara och god erfarenhet av att läsa program och ritningar, främst elritningar. Du känner väl till tillverkningsindustrin dess krav och komplexitet och är van att jobba i processer i en verksamhet som är processtyrd.

Du är eller har varit ledare med dokumenterat goda referenser och känner dig trygg i ledarskapet.  Arbetet sker i internationell miljö vilket kräver goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift.  Kunskap om maskinsäkerhet och maskindirektivet är meriterande.

Kort om oss

Pressproduktionen i Tranemo ansvarar för att specificera, producera och implementera pressutrustning hos kunder i internationell miljö inom ett antal olika nischer, som till exempel bilindustrin, ventilationsindustrin, tillverkare av värmeväxlare m fl. Allt vårt arbete utgår från våra grundläggande kärnvärden, Business Commited, Curiosity och Beleive in People.

Kontakt

Välkommen att söka tjänsten via experis.se. Frågor besvaras av Katarina Czudowska 033-23 70 44 eller 0730-774908. Sista ansökningsdag är den 21 augusti.

Vi gör ett semesteruppehåll under juli och fram till den 6 augusti.  

Liknande jobb

Liknande jobb