Sogeti Sverige AB

Teamchef till Göteborg

Plats
Göteborg
Annonserat
den 30 juni 2017
Stängs
den 22 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nu söker vi en teamchef till vårt kontor i Göteborg!

Jag heter Marica Kallin och ansvarar för verksamheten på Sogeti i Göteborg och Borås.
Här arbetar mina stolta, kunniga och drivna kollegor med att hjälpa våra kunder att bli än mer konkurrenskraftiga genom vår kompetens inom IT.

Vi har spännande uppdrag och ett gott renommé med hög kundnöjdhet (98%). Här har vi kul på jobbet och att hela tiden utveckla vår teamkänsla är något jag lägger stor vikt vid.

Om rollen

Vi söker dig som vill vara med och fortsätta driva vår tillväxt i Göteborg. Till din hjälp har du drygt 30 grymma kollegor på våra kontor i Göteborg och Borås, 1150 i Sverige och 25 000 (!) i världen.

Du blir en del av vår ledningsgrupp och vi ser att du kommer vara en god representant och ambassadör för Sogeti hos våra kunder och på marknaden i övrigt, samt bidra till att vi alltid levererar hög kvalitet och håller vad vi lovar. Som ledare får du chansen att genomföra nya idéer i en roll som du formar tillsammans med oss utifrån dina egna styrkor. Du kommer att ansvara för att:

  • Vidareutveckla teamet och se till att vi utvecklas i linje med marknadens behov
  • Bygga upp ditt team genom proaktiv och kvalitativ rekrytering
  • Se till att vi levererar hög kvalitet och håller vad vi lovar genom att organisera en välfungerande leverans
  • Delta i säljarbetet och använda vårt globala strukturkapital för att vidareutveckla vår affär
  • Ansvara för att verksamhetens mål uppnås för teamet.

 

Vi söker dig som brinner för IT i alla dess former. Du bör ha en vilja att sätta en stark kvalitetsprägel på vår leverans samtidigt som du är en duktig och inspirerande ledare som drivs av att få andra att växa. Vi tror att du tidigare har haft en liknande roll, men du får gärna motbevisa det.

 

Stationeringsort är Göteborg.

Sista ansökningsdag är redan 31 augusti. Vi hanterar ansökningar kontinuerligt så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag eller kontakta mig, Marica Kallin, på tel. +46 (0) 72 208 91 48 eller via e-post, marica.kallin@sogeti.se

Liknande jobb

Liknande jobb