Erfaren Program-/Projektledare till Systembolaget

Rekryterare
Systembolaget AB
Plats
Stockholm
Annonserat
den 29 juni 2017
Stängs
den 29 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 40 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare - utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Läs mer på www.systembolaget.se.

 

Innovation, digitalisering och processautomation står i fokus för Systembolagets satsningar de kommande åren då syftet är att möta kundernas förväntan på framtidens service. Flertalet verksamhetsprojekt/-program kommer att initieras för att genomföra denna förflyttning som har starka inslag av digitalisering, automatisering och supply chain. Verksamhetsutvecklingen kommer även bli mer informationsintensiv där visualisering av data för effektivt beslutsfattande får större betydelse.

Vi söker därför en erfaren program-/projektledare som kan leda och accelerera Systembolagets förflyttning inom erbjudande, digitala kanaler och kundmöte!

I rollen är det ditt ansvar att:

  • planera, organisera och leda större företagsövergripande projekt i syfte att nå de mål som satts upp för projektet,
  • se till att projektet levererar på rätt tid till rätt kostnad och med rätt kvalitet,
  • organisera och bemanna projektet i samråd med beställaren,
  • alltid fokusera på att leverera värde för Systembolaget t ex genom att prova nya tillvägagångssätt under genomförandet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på huvudkontoret beläget på Kungsträdgårdsgatan i centrala Stockholm.

Om dig

För att vara framgångsrik i rollen bör du ha förmåga och erfarenhet av att driva utveckling inom områden som digitalisering, innovation och processautomation i nära samarbete med verksamheten. Du bör även ha:

  • dokumenterad flerårig erfarenhet av att vara projektledare/programledare i olika branscher,
  • erfarenhet av olika projektmodeller och tillämpningar,
  • erfarenhet av budgetarbete och personalledning i stora projekt,
  • bred erfarenhet av att leda, kommunicera och förankra förändring.

Vi förväntar oss att du har akademisk examen eller motsvarande utbildning samt behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift. Vi ser en fördel om du har erfarenhet från retail.

Som person har du ett pragmatiskt förhållningssätt och förmåga att skapa goda relationer. Du är ödmjuk och har samtidigt förmåga att kommunicera konstruktivt och tydligt samt leder och motiverar till förändring.

Ansökan och kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Systembolaget med Experis IT. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Anki Snis, 08-508 954 53, anki.snis@se.experis.com. Du söker tjänsten genom att registrera ditt CV på www.experis.se och koppla mot tjänsten.

Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande.

Liknande jobb

Liknande jobb