Sogeti Sverige AB

Kundansvarig säljare

Plats
Västerås
Annonserat
den 3 juli 2017
Stängs
den 14 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Om Sogeti i Västerås

Jag heter Viktor Bärgård och ansvarar för verksamheten på Sogeti i Västerås. Sogeti är en del av Capgemini-koncernen, ett av världens största IT-konsultbolag. På Sogeti i Västerås arbetar vi med att hjälpa våra kunder att bli än mer konkurrenskraftiga genom vår kompetens inom digitala lösningar och IT. Vi är glada över att arbeta med regionens största företag och organisationer som kunder, med spännande uppdrag, ett gott renommé och mycket hög kundnöjdhet (98%). Här har vi kul på jobbet och att hela tiden utveckla vår teamkänsla är något jag lägger stor vikt vid.Vem vi söker, vem är du och dina möjligheter

Nu söker vi dig, kvinna eller man som vill vara med och fortsätta driva vår tillväxt på Västeråskontoret. Som säljare kommer du att skapa och utveckla relationer med våra nuvarande och blivande kunder, och du kommer att strukturerat driva hela försäljningsprocessen från början till slut, inom hela Sogetis utbud av tjänster. Vi ser gärna att du har befintliga goda relationer med näringslivet i Västmanland och närliggande kommuner, som kommer vara ditt arbetsområde.

Vi värdesätter om du har kompetens och erfarenhet inom IT-branschen. Även om dina tidigare resultat är viktiga så väger din personlighet och inställning tyngre. Du kommer att vara central representant och ambassadör för Sogeti hos våra kunder och på marknaden i övrigt, samt bidra till att vi alltid levererar hög kvalitet och håller vad vi lovar. Som säljare får du chansen att genomföra nya idéer i en roll som du formar tillsammans med oss utifrån dina egna styrkor.

För att lyckas expandera vår affär behöver du sätta kunden i fokus, ha rätt attityd och ha ett driv för att uppnå goda säljresultat.

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag eller kontakta mig, Viktor Bärgård, på tel. 070-4121649 eller via e-post, viktor.bargard@sogeti.se om du vill höra mer

Liknande jobb

Liknande jobb