Administrativchef till Xelent

Rekryterare
Experis
Plats
Hallands län, Varberg
Annonserat
den 29 juni 2017
Stängs
den 21 augusti 2017
Kategori
Ledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi du vara med på vår spännande resa? Vi har som mål att 2020 är Xelent den största kedjan i Sverige med helhetsfokus på dokument, it/drift, kommunikationstjänster. Idag finns vi på 14 orter från Östersund i norr till Malmö i söder, vi är 130 medarbetare och har stark lokal förankring med expertis inom våra affärsområden. Vi erbjuder rätt person en roll i ett företag som präglas av Kundnytta, Arbetsglädje och Stolthet. Vi värdesätter trivsel och kamratskap på arbetsplatsen. Vår strävan är att vara en attraktiv arbetsplats för såväl medarbetare som kunder och övriga intressenter.

Arbetsuppgifter

Delar du vår ambition om att vara Xelent, ständigt utvecklas, sprida och dela god energi samt inspirera och lyfta kollegor och deras prestationer. Är du redo att anta den utmaningen?

Vi på Xelent söker nu en administrativ chef som primärt ska ansvara för ekonomi- och verksamhetsstyrning, lön samt ansvar för arbetet med vårt kvalitetsledningssystem. I rollen ligger att vara ledare för i dagsläget 2 personer som jobbar med ekonomi och lön. I rollen igår även att arbeta ut mot våra ledare i dotterbolagen.  Den administrativa chefen kommer rapportera till VD och ingå i ledningsgruppen.

Arbetsuppgifterna spänner över ett brett arbetsfält och är av både strategisk och operativ karaktär - ibland behöver du kavla upp ärmarna och göra det som behövs här och nu. En viktig uppgift blir att målformulera och tydliggöra avdelningens uppdrag, både för de egna medarbetarna och för övriga organisationen, så du är givetvis bra på att förklara så vi förstår. I uppgiften ingår också att forma arbetssätt, gränsdragningar, processer, rutiner m.m. och att göra de prioriteringar som behövs för att uppsatta mål ska nås, vilket ibland kräver mod att stå på sig. Den operativa delen består av det löpande dagliga arbetet med allmänt förekommande arbetsuppgifter med ekonomi och lön.   

I rollen som administrativ chef ingår bland annat att:

  • Leda utvecklingen av en delvis ny avdelning och leda arbetet utåt i Xelent
  • Operativt arbeta med och leda en bredd av uppgifter - ekonomi, redovisning, lön.
  • Ingå i Xelents ledningsgruppen och tydligt bidra till Xelents utveckling och mål
  • Ansvara för att vi bibehåller vårt kvalitetscertifikat genom utveckling och implementation av rutiner och processer.  

Tjänsten är en heltid med placering i Varberg och resor förekommer i tjänsten ca 1-2 st i månaden. 

 

Kvalifikationer
Du är en förebild, effektiv och med stort affärsfokus. Du har viljan att skapa ett dynamiskt och positivt arbetsklimat och en god teamkänsla med starkt uppdragsfokus. Som person är du noggrann och kan med lätthet prioritera, planera och organisera ditt eget och avdelningens arbete. Du kan på ett tydligt och trevligt sätt kommunicera och ställa krav på väl utfört arbetet både inåt avdelningen och utåt i företaget. Du måste ha ett eget driv och vara ansvarsfull.

För att lyckas i rollen bör du ha relevant arbetslivserfarenhet från liknade roll i ett medelstort till stort företag. Meriterande om man har relevant högskoleexamen eller motsvarande erfarenhet, gärna som ekonom/controller och kunskap inom HR/personaladministration. Viktigt att du har en bred kompetens och inte har något emot varierande arbetsuppgifter.

För att passa som administrativ chef bör du ha erfarenhet av framgångsrikt chefs och ledarskap då man i tjänsten kommer att leda en enhet med mångfacetterade arbetsuppgifter i ett företag i utveckling och som är snabbt expanderande. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift. Krav på B-körkort. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Xelent Office Sweden AB med Experis, ett företag inom Manpower Group. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Vill du ha ytterligare information kan du kontakta rekryteringskonsult, Angela Ekelöf tel. 0340-664271, angela.ekelof@se.experis.com. Du hittar mig också på Linked-in: https://www.linkedin.com/pub/angela-ekelöf/31/b10/43.

Skicka gärna in din ansökan snarast, dock senast 11 augusti.

Vi ser fram emot din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb