VB.Net utvecklare

Rekryterare
Experis
Plats
Stockholms län, Stockholm
Annonserat
den 30 juni 2017
Stängs
den 21 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
EVRY är ett av Nordens ledande IT-tjänsteföretag. Vi står bakom en mängd innovationer som har förändrat och förenklat människors sätt att använda tjänster i samhället. Du använder dig av våra lösningar när du exempelvis tar ut pengar ur en bankomat, bokar din tågbiljett online eller köper vin till helgens middag. Genom 10.000 medarbetare levererar vi dagligen IT-tjänster från 50 städer i Norden till 14.000 kunder, i såväl offentlig sektor som det privata näringslivet.

Custom Solutions i EVRY söker nu en utvecklare i Visual Basic .NET. Vi letar efter dig som ser värdet i strukturerad kod och kvalitet men samtidigt vill jobba nära kollegor och kund. Vi sitter i moderna lokaler i Solna där vi utvecklar och förvaltar kundanpassade bank- och finanslösningar. Exempel på detta kan vara självbetjäningsapplikationer som internetbank, applikationer till bankernas handläggare och kunders integrationsplattformar. Vi tar helhetsuppdrag och tillsätter hela projekt- och förvaltningsteam åt kunder och därför har vi även stora möjligheter till personlig utveckling inom alla områden krav/test/utveckling/ledning.  

Om tjänsten

I rollen som utvecklare har du ansvaret att säkerställa kvalitet i både kod och struktur i utvecklingen av en befintlig applikation tillsammans med kunden. Du förväntas driva ditt arbete självständigt och samtidigt sprida din erfarenhet av Visual Basic .NET inom teamet för att säkerställa kvalitet på leveransen som helhet. Tjänsten kräver att man löpande jobbar med att förbättra processer i utvecklingscykeln. Du förväntas vara en av de starkare individerna i teamet som hjälper projektledaren framåt, både gällande utveckling och när det kommer till att leda leveransen framåt och säkerställa det kunden önskar.

Kvalifikationer

  • Minst 5 års erfarenhet från utvecklingsprojekt inom webb, mobilt och/eller integration.
  • Minst 5 års erfarenhet av utveckling inom Visual Basic .NET, .NET
  • Strukturerad och lösningsorienterad
  • Van att hantera många bollar i luften
  • Civilingenjör, Master- eller Kandidatexamen 

Meriterande

  • Erfarenhet av komplexa system, ex inom bank, försäkring eller liknande
  • Erfarenhet från konsultverksamhet
  • Erfarenhet av förvaltningsuppdrag

Personliga egenskaper
Vi tror att du är en person med en positiv attityd och förmåga att bygga starka relationer. Du har gott omdöme, fattar egna beslut och är pålitlig. Att ta ägarskap och arbeta självständigt är självklarheter för dig. Du har också en god förmåga att både hantera detaljer och förstå den överordnade bilden för teamet.

Vi erbjuder
Hos oss blir du en del av en kultur som präglas av stort engagemang, öppenhet och hög förändringstakt. Som företag drivs vi av att hjälpa våra kunder till digitala fördelar. Det gör oss också till en proaktiv arbetsgivare som lägger stor vikt på kompetensutveckling för dig som  medarbetare. Våra kärnvärden Anticipate needs, Empower & inspire, Perform together och Go beyond expectations, genomsyrar allt vi gör i relationen till våra kunder, partners och medarbetare.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Evry AB med Experis IT. Frågor om tjänsten besvaras av Pia Holmberg, rekryteringskonsult på Experis IT, 08-508 954 04, pia.holmberg@se.experis.com. Du söker tjänsten genom att registrera ditt CV på www.experis.se och koppla mot tjänsten.

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Liknande jobb

Liknande jobb