Sogeti Sverige AB

Senior UX-designer

Plats
Jönköping
Annonserat
den 4 juli 2017
Stängs
den 21 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Jag heter Calle Laurén och ansvarar för Team Digitala Kanaler på Sogeti i Jönköping. Här arbetar mina stolta, kunniga och drivna kollegor med att hjälpa våra kunder att bli än mer konkurrenskraftiga genom vår kompetens inom IT. Särskilt duktiga är vi i Jönköping på att utveckla lösningar inom Digitala Kanaler (Web, mobilitet,IoT), Affärssystem, samt att stötta våra kunder med specialistkonsulter inom Systemutveckling, Test, Projektledning och Verksamhetsutveckling.

Vi har spännande uppdrag och ett gott renommé med hög kundnöjdhet (98%). Här har vi kul på jobbet och att hela tiden utveckla vår teamkänsla är något jag lägger stor vikt vid.

Du är en UX-designer/interaktionsdesigner som brinner för förstklassiga digitala upplevelser. Du kommer att jobba med alla typer av UX-uppgifter, för alla digitala plattformar.

Som UX-designer på Sogeti i Jönköping kommer du att vara med och leverera i vårt fantastiska team som brinner för digitala kanaler. Vi ger dig möjlighet att jobba med allt från digital strategi, till service design, interaktionsdesign, användbarhetsanalys, och visuell design. Vi söker dig som är framåtlutad och driven, med bred erfarenhet inom UX-området. Du brinner för att kombinera affärs- och kundnytta, men har samtidigt förståelse för vad som är tekniskt möjligt.

Du har en passion för förändring och kan leda våra kunder framåt samtidigt som du skapar unika och kreativa lösningar utifrån kundens mål.

Det här är en viktig roll som kräver varm social kompetens och ett gediget kunnande om tillgänglig teknik. Kvalificerade kandidater kommer att dela vår tro på att design handlar lika mycket om beteende och känslor som det handlar om användbarhet och användarvänlighet.

När vi frågar våra anställda varför de jobbar på Sogeti svarar de ofta "Möjligheterna!". Möjligheterna att kombinera ständigt lärande, internationella sammanhang, och familj/jobb-balans. Lika ofta nämner de den goda stämningen, de grymma kollegerna och den ständiga variationen av arbetsuppgifter. Ingen dag är den andra lik, men ett är säker, digital innovation är det bästa vi vet!Vi söker dig som...
 • Arbetar dagligen med design- och prototypverktyg, så som OmniGraffle, Balsamiq, Photoshop, Illustrator, Axure, etc.
 • Kan ta fram designkoncept i form av skisser, wireframes, personas och prototyper, både för befintliga och nya tjänster. Självklart är din design baserad både på vad användare och affär vill och har behov av.
 • Kan identifiera och kartlägga problem, samt beskriva lösningar på en högre nivå i form av effektkartläggningar, personas, scenarios och liknande metoder.
 • Kan organisera, utföra och analysera användartester.
 • Kan hålla workshops med våra kunder inom ramen för UX och design.
 • Kan vara kundens "röst" och kunna förklara varför något är rätt eller fel utifrån användarens behov.
 • Är bekväm med att presentera och förklara ditt arbete för kollegor och vara lyhörd för feedback.
 • Älskar internet och allt digitalt.
 • Har en akademisk utbildning inom UX/MDI eller liknande och tidigare jobberfarenhet inom UX.
 • Snabbt kan sätta dig in i kundens affär, samtidigt som du kan jobba utifrån tekniska systembegränsningar.
 • Är duktig när det gäller visuell design
 • eller liknande