Sogeti Sverige AB

Till Jönköping söks utvecklare och arkitekter inom SharePoint

Plats
Jönköping
Annonserat
den 4 juli 2017
Stängs
den 21 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Jag heter Calle Laurén och ansvarar för Team Digitala Kanaler på Sogeti i Jönköping. Här arbetar mina stolta, kunniga och drivna kollegor med att hjälpa våra kunder att bli än mer konkurrenskraftiga genom vår kompetens inom IT. Särskilt duktiga är vi i Jönköping på att utveckla lösningar inom Digitala Kanaler (Web, mobilitet,IoT), Affärssystem, samt att stötta våra kunder med specialistkonsulter inom Systemutveckling, Test, Projektledning och Verksamhetsutveckling.

Vi har spännande uppdrag och ett gott renommé med hög kundnöjdhet (98%). Här har vi kul på jobbet och att hela tiden utveckla vår teamkänsla är något jag lägger stor vikt vid.

Vi söker dig som vill bli vår nästa stjärnkonsult inom Sharepoint i vårt team Digitala Kanaler. Just nu letar vi efter utvecklare och arkitekter som helst har bra erfarenhet av att utveckla på SharePoint-plattformen. För dig är det SharePoint som får din puls att slå lite fortare och det är det område som du vill dela och växa din kunskap inom. Hos oss på Sogeti får du många kolleger som brinner för SharePoint precis som du. Du får tillgång till dina kolleger över hela landet via vårt nationella kompetensnätverk för SharePoint- fantaster. Som person är du social, driven och gillar utmaningar.

I rekryteringsprocessen eftersträvar Sogeti en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Vi jobbar i nära samarbete med våra kunder och utmanar ständigt oss själva för att skapa morgondagens lösningar. Hos oss får du möjligheten att arbeta med intressanta kunder och ingå i ett stort globalt nätverk av trevliga och kompetenta kollegor, vi erbjuder måna förmånder och stora möjligheter att utvecklas både som person och konsult. Hos oss möter du en kultur med högt i tak där våra värdeord ”Enkelhet och Entreprenörskap” genomsyrar vår vardag.Det är ett måste att du...
  • har arbetat med att designa och utveckla SharePoint-lösningar.
  • har goda kunskaper i Microsoft .Net
  • är högskoleutbildad eller motsvarande

Det är meriterande ifall du...

  • har flerårig erfarenhet av systemutveckling inom .Net.

  • har goda kunskaper inom SharePoint Online och Office 365.

  • har erfarenhet av JavaScript, jQuery, html, css

  • trivs med och har vana av att arbeta i nära samarbete med beställare/kunder.

Liknande jobb

Liknande jobb