Sogeti Sverige AB

Cloud Academy Jönköping

Plats
Jönköping
Annonserat
den 4 juli 2017
Stängs
den 31 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Efterfrågan på molnbaserade IT lösningar ökar allt mer och vi ser idag en utmaning i att hitta rätt kompetens för att designa de nya lösningarna till våra kunder. För att tillmötesgå efterfrågan från våra kunder accelererar vi nu vår satsning för att turbo-ladda vår leveransförmåga med expertis inom området.

Cloud Academy är ett specialdesignat tranineeprogram. Det är till för dig som har mycket idéer och inser att de nya funktionaliteterna som uppstår i och med att vi kan arbeta uppe bland molnen ger helt nya affärsmöjligheter.

På Cloud Academy fyller vi på dina redan goda IT kunskaper med massor av erfarenheter från våra kunduppdrag och ser till så att du genom en kombination av teoretiska och praktiska övningar får slipa på de färdigheter du behöver ha i konsultrollen. Vi kommer att gå igenom traditionella metoder, modeller och teknik som vi arbetar med dagligen, t.ex. SQL, .NET och Scrum, allt med ett tydligt molnfokus. Samtidigt dyker vi ner i bland annat Xamarin, DevOps, IoT, Cognitive, Native Cloud Apps och Machine Learning. Vi ser att du mot slutet av programmet specialiserar dig mot ett av dessa områden.

Under programmet kommer din teoretiska skolning varvas med projektarbeten och praktisk tillämpning ute hos våra kunder. Efter genomgånget program förväntas du ha certifierat dig inom Azure alt AWS och därefter ingå i ett nationellt team av specialister.

Kickstarta din karriär som konsult inom det här glödheta området, ta chansen och ansök nu! I din ansökan skickar du CV och personligt brev, men vi vill också att du beskriver vad du älskar med de nya teknikområdena. Slänger du med ett projekt du skulle vilja förverkliga är det uppskattat. Ingår du idag i ett välsmort team? Varför då inte ansöka tillsammans? Start hösten 2017Du lever IT. Du älskar design, skapande och kreativitet. Du gillar teamwork. Du har redan idag mycket goda IT kunskaper. Som nytänkande gillar du resor och utmaningar. Vågar du anta utmaningen? Tillsammans med oss lyfter du våra kunder mot nya höjder.