Sogeti Sverige AB

Ortschef Sogeti Stockholm

Plats
Stockholm
Annonserat
den 4 juli 2017
Stängs
den 15 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du leda vårt största kontor i Sverige?

Vårt kontor i Stockholm är Sogetis Sveriges största med drygt 250 konsulter och ytterligare ca 200 indiska resurser som arbetar både on- och offshore. Vi söker nu en ledare som med passion och engagemang kan ta Stockholms-regionen med storm och visa vägen för fortsatta framgångar.

Sogeti genomför för närvarande en vidareutveckling av strategi och arbetssätt. Grundstenar är en ytterligare stärkt lokal drivkraft samt en ökad användning av våra nationella och globala satsningsområden, inklusive våra leveranscentra offshore. Som Ortschef kommer du att ha en nyckelroll i att implementera denna utvecklade strategi i din lokala organisation och driva samarbetet med Sogetis övriga organisationer samt, givetvis, leda Sogetis positionering gentemot marknaden.

Ortschefen är Sogetis Stockholms ansikte utåt med ansvar för försäljning och marknadsföring av Sogeti-varumärket i regionen. Du ansvarar för att vidareutveckla och leda en stark och engagerad ledningsgrupp för Stockholm och att skapa god grund för en framgångsrik tillväxt. Detta gör du genom att ha full kontroll över viktiga nyckeltal och våra ekonomiska mål, genom att leda och coacha ortens för närvarande drygt 10 chefer samt att vara säljcoach för ett 10-tal säljare.

Tillsammans med dina ledare och vår HR-avdelning ansvarar du också för att vi har en bra personalpolitik och utvecklar personalen i linje med marknadens efterfrågan.

Sogetis kontor i Stockholm ingår i Division Svea, en av tre divisioner inom Sogeti Sverige, och inom divisionen finns ytterligare 4 orter som vi samarbetar extra nära med. Tjänsten riktar sig till dig som söker en fri yrkesroll, med stort eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter.

Du rapporterar till chefen för Division Svea och ingår i divisionens ledningsgrupp.För att kunna göra ett bra jobb är du en erfaren ledare och du har varit i roller där du haft ansvar för att leda ledare. Du har ett starkt sinne för affärer och fokus på resultat och du kan engagera och entusiasmera genom att rita upp visioner och mål men också ta detta till konkreta planer och aktiviteter. Du balanserar också resultatfokus med förmåga att se, leda och utveckla människor.

Du har stor erfarenhet av försäljning och kundutveckling, inte nödvändigtvis inom IT-branschen men med ett stort intresse för IT-området och den snabba utveckling som sker inom den just nu. Att du är nyfiken på nya trender inom området är en självklarhet.

För oss är jämställdhet en nyckelfråga för framgång. Idag är ca 40% av våra ledare kvinnor. Vi fortsätter därför vår strävan att hitta ytterligare kvinnliga ledare.

Stationeringsort är Solna. Resor i tjänsten kan förekomma

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår HR-chef Pernilla Wranéus, 072-553 46 04, pernilla.wraneus@sogeti.se eller vår divisionschef Thomas Moberg, 070-676 25 76, thomas.moberg@sogeti.se Vi kommer att hantera ansökningar kontinuerligt så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag 15 augusti.

Liknande jobb

Liknande jobb