CAD-konstruktör/ Mechanical Designer till AP&T Ulricehamn

Rekryterare
AP&T
Plats
Västra Götalands län, Ulricehamn
Annonserat
den 5 juli 2017
Stängs
den 1 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

AP&T utvecklar, tillverkar och marknadsför kompletta produktionssystem, automation, pressar, verktyg samt tillhörande eftermarknadstjänster. Vi har anläggningar i Ulricehamn, Lagan, Tranemo och Brescia, Italien samt egna försäljnings-/servicebolag på ett flertal marknader och är därmed en av Europas ledande tillverkare i branschen. Vi är 450 anställda och omsätter ca 1 000 MSEK. www.aptgroup.com.

 

APT behöver förstärkning på konstruktionsidan av verktyg, företaget har stark utvecklingsdriv och ligger i framkant inom sina områden.

Som CAD-konstruktör kommer du att vara en del av ett team CAD-konstruktörer/verktygskonstruktörer och simulerare i Ulricehamn. Du kommer att arbeta med konstruktion av plåtformningsverktyg och mekaniska specialprodukter för tillverkning och montering i vår verksamhet.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har maskinteknisk utbildning från högskolan eller motsvarande. Kunskaper inom konstruktionsteknik, design, mekanik, tillverknings- och produktionsteknik är nödvändiga verktyg för att kunna skapa bra konstruktioner. Du trivs att både arbeta självständigt med eget ansvar och i projektarbete med andra. Du kan kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift och tycker om internationella kontakter. Du kan obehindrat redogöra för och diskutera information, problem och lösningar i dialog med olika grupper och ta hänsyn till relevanta aspekter som funktionalitet, design och kvalitet. Meriterande är kunskaper inom Catia V5, 3D CAD-program eller Solid Works.

Vi erbjuder dig en anställning hos ett världsledande och expansivt företag  inom avancerad plåtformning.

Kontakt

Välkommen att söka tjänsten via experis.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta Katarina Czudowska på Experis 033-23 70 44, 0730-774908. Sista ansökningsdag är den 21 augusti. Vi gör ett sommaruppehåll under juli och fram till 6 augusti.

Liknande jobb

Liknande jobb