CGI

Systemutvecklare Episerver CMS, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 6 juli 2017
Stängs
den 27 september 2017
Kategori
Krav
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en vass Episerver-utvecklare med flera års erfarenhet inom web? Välkommen till oss på CGI! Vi behöver nu förstärka vårt team med fler duktiga utvecklare och vågar lova riktigt spännande uppdrag med många möjligheter.Som utvecklare kommer du att få arbeta i allt från små och korta projekt på 1-12 månader till stora och långa åtaganden. Hos oss är förvaltning en viktig del av vårt åtagande gentemot kund.

Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden.
Våra projekt genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Du kommer att få jobba med systemutveckling med fokus på Episerver CMS inom nedanstående områden:
• Analys, design och implementation av webbplatser baserade på Episerver.
• Testa och kvalitetssäkra dina egna och dina kollegors lösningar.
• Skapa integrationer mot tredjepartsprodukter och tjänster som ingår i våra kunders lösningar.
• Bidra till att utveckla vår utvecklingsmetodik och våra ramverk.
• Agera som lead developer i större projekt.

Du kommer att förstärka vårt utvecklingsteam i Malmö och jobba i huvudsak mot våra lokala och regionala kunder. Du har förmodligen en IT-inriktad akademisk examen med ett gediget teknikintresse.

På CGI strävar efter att alltid jobba med senaste versionerna av den mjukvara och verktyg vi väljer. Vi använder TFS och premierar ASP.NET MVC i våra Episerver-leveranser. Vi ser gärna innovativa lösningar som skapar mervärde för våra kunder och strävar alltid efter att vara proaktiva i våra leveranser.Vi tror att du är en erfaren systemutvecklare med minst 3 års erfarenhet av agil webbutveckling. Det är meriterande om du också har erfarenhet av, och är certifierad i Episerver CMS. Det är också meriterande om du har arbetat i leveransprojekt med externa kunder och har kommit i kontakt med andra produkter och tjänster som ofta ingår i webblösningar.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för webbprogrammering och en strävan efter att alltid bli en bättre utvecklare och lära andra. Du tycker det är fantastiskt att tekniken hela tiden går framåt och anstränger dig för att hålla dig uppdaterad med det senaste inom systemutveckling baserat på Episerver och .Net MVC. Du brinner för e-handel och du är van att arbeta utifrån givna guidelines och tycker att det är en nödvändighet för att kunna leverera högkvalitativ kod som är lätt att underhålla. Du är van att arbeta i nära samarbete med övriga teammedlemmar. Då du ingår i ett team är du kommunikativ och en lagspelare.

För mer information, kontakta gärna:
Karin Liljegren +46 40 6933532
Anna-Karin Pörscke +46 40 6933525Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
  • .NET
  • English
  • MVC
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb